5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

791
5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг
Снимка: iStock

За да може един достоен мъж да ви накара да се откроите от тълпата, трябва да излъчвате специална енергия. А за целта трябва правилно да използвате законите на Вселената, която разпределя богатството между тези, които го заслужават.

Дамите, забравили за наставленията на бабите, търсят богат партньор, който може да подсили финансовата им увереност в бъдещето.

Желанието за създаване на връзка със заможен мъж е напълно разбираемо. Не можеш да си вземеш такъв човек толкова лесно. Той е човек, който се занимава с голям бизнес, има добра интуиция, ясен ум и точни желания. Не напразно той е спечелил такива добри пари. Преуспяващият мъж добре знае каква жена му трябва. За да намерите успешно стопроцентов мъж, има правила на Вселената, които трябва да знаете.

Вътрешното ви състояние трябва да е в съответствие с желанията ви.

Ако искате да имате пари, е необходимо да мислите като богат човек и да се държите по съответния начин. Няма смисъл да демонстрирате намеренията си пред целия квартал - Вселената не приветства шумното излъчване на чувства.
Вътрешното състояние влияе върху действията ни и ние се държим така, както се чувстваме отвътре. Мечтаете за богат съпруг, затова трябва да си представяте жена със статут, искате да имате много пари - чувствайте се богата.

Стопроцентовият мъж, който въплъщава всички истински мъжки черти, иска стопроцентова жена. И за това не е необходимо да имате милиони, достатъчно е да се държите като стойностен човек, да инвестирате в себе си време и средства, да се обичате и уважавате. Бъдете привлекателни, добре поддържани, занимавайте се с образование и работете върху добродетелни душевни качества.

Такава жена излъчва аура на благополучие, създава около себе си дискретен и уверен фон на успешен човек. Блестящият поглед, спокойната увереност привличат и привличат преуспяващ мъж.

Какво да направите, ако намерите пари на улицата

И забравете приказките за успеха само на дългите крака и фалшивите гърди: там, където има плитък ум, има и ветровита аура, която се разпръсква в пространството като прах, без да натрупва нужната енергия. Когато става въпрос за сериозни връзки, вътрешната ви самооценка и съответно поведението ви са много важни. В интерес на истината погледнете съпругите, избрани от най-богатите хора на планетата.

Парите и техният собственик трябва да се уважават

Един от важните закони на паричната енергия е любовта към тях: внимателна, уважителна, без фанатизъм. Парите не бива да се поставят в центъра на всичко, така както е невъзможно да се култивира привързаност към предмет или човек.

Ако сте успели да спечелите пари, радвайте се на добрата сделка без истерии и лудост. А ако сте ги загубили, не си посипвайте главата с пепел. Бидейки в търсене на богат съпруг, не се пленявайте от портфейла му, а уважавайки самия човек, не проверявайте щедростта му - Вселената не обича фалшивите послания.

Тя не прощава желанието за лесна печалба и мързела, алчността и дребнавостта, завистта и осъждането. Колко много са тъжните примери от живота, когато едно момиче решава по всякакъв начин да притежава парите на партньора, неговата собственост. Краят на тази приказка, като правило, е тъжен.

Щедростта и любовта към чистотата отварят вратата към коридора с парите

Един от законите на Вселената: за да получиш, трябва да споделиш, а за да вървиш, без да се спъваш, трябва да разчистиш пътя. Вратата към благоденстващия живот се отваря само за щедри хора и това не означава, че трябва да хвърляте пари наляво и надясно.

Въпросът не е в количеството, а в качеството. Почистете апартамента си, изпълнете къщата със свеж въздух, изчистете рафтовете от прах и шкафовете от ненужни вещи. Събирайте дрехите, които отдавна не носите, и ги давайте на хора в нужда. Дарете колкото можете повече за благотворителност. Парите обичат размяната и движението. Не се вкопчвайте в тях като в единствения смисъл на живота.

Отношенията с парите много приличат на отношенията с мъжете: колкото по-силно се вкопчвате в тях, толкова по-бързо ви бягат. Истинският мъж търси щедра жена за емоции, за любов, тя трябва да е чиста в мислите и действията си. Тя не е фиксирана върху материалните неща, може да съчувства, да помага и да насърчава. Всичко е взаимосвързано. Вселената обича да разпределя наградите за живот в изчистено и плодородно пространство.

Необходимо е да се използват правилно цветовите тонове

Цветовете имат уникални енергийни вибрации, които се разпространяват като вълни и създават определена атмосфера. Цветът сам по себе си не привлича пари, той просто влияе на аурата и мислите на човека и следователно подтиква към определени действия.

Например едно момиче носи яркочервена рокля и един мъж веднага проявява интерес и внимание към нея. Всеки нюанс на цвета има свои собствени възможности, които Вселената е определила. Срещаме хора, които миришат на богатство, и то не е само паркиран луксозен автомобил, умен часовник или палто от висококачествен кашмир.

Много често цветът на дрехите, аксесоарите, предметите и интериора говори за наличието на пари. Не забравяйте, че не напразно императорите са обичали виолетови, червени и тюркоазени одежди, а в декорацията са използвали златисто-жълти тонове. Сега можете да използвате различни цветове във ваша полза.

Облечете нюанс на кралското лилаво, който подхожда на вашия тип, това може да бъде рокля или шал, и ще видите уважителната реакция на околните. В същото време се дръжте съобразно цвета. Не се прегърбвайте и не клатете краката си, запазете стойката си. Малките цветни акценти също ще ви помогнат: прикрепете елегантна златна брошка към ревера на сакото си, сложете парите си в червена чантичка и направете така, че тюркоазените ви обеци да се открояват на фона на бялата блуза.

Пари: Трите закона на Вселената

Използвайте в своя полза и дизайна на помещението: жълта ваза на бюрото ви ще бъде призив да ви подарят цветя, а тефтер с корица в цвят на шоколад ще подсказва за сладки изкушения. Всички горепосочени цветове помагат за изграждането на лични взаимоотношения и привличат парично благополучие.

Да поискате прошка означава да допуснете благополучие в живота си

Трябва да можете да се освободите от обидите от провалени връзки и да се отървете от негативните чувства. Ако запазите отмъщението в себе си, любовта няма да може да влезе във вас. Някой, който е фиксиран върху обидата, навлиза в състояние на жертва, което означава, че не допуска образа на победител в съзнанието си.

Лошите мисли поглъщат жената отвътре и отлагат момента на намиране на щастлив живот. Вселената не обича негативните мисли и действия, нейните положителни потоци се вливат само в нишата, която не е запушена с "мръсотия".

За да отворите вратата към красивото бъдеще, е необходимо да се отървете от болестите си под формата на злословие, завист, лъжа, отмъстителност, жестокост, ревност, суета, упоритост.
Поискайте прошка от всички, които сте обидили. Чистите помисли се показват на лицето, а любезната усмивка привлича човек, богат не само на кесия, но и на вътрешен свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафе и още 5 начина да изгорите максимално калории за 30 минути

6 причини да не споделяте проблемите си пред приятели

Защо е добре да включите лук в диетата си?

Разкриха тайната на пирамидите и какво е помогнало да бъдат построени

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com