5 зодии, които ще забогатеят през август

6967
5 зодии, които ще забогатеят през август
Снимка: iStock

Август спокойно може да се нарече паричен месец, тъй като основната планета ще е Меркурий, който е покровител на финансовите потоци. Астролозите казаха кои зодиакални знаци ще се радват на значителен късмет в този момент в сравнение с останалите.

Зодии, които ще забогатеят през август

Овен

Меркурий е чудесен помощник за Овена. Очевидно, ако Меркурий е в най-силна позиция, те ще постигнат желаното. Това ще е отлично време за повишена финансова активност. На първо място, това ще касае покупките, които Овните могат да правят в почти неограничени количества. Важно месечния бюджет да се изчисли добре, тъй като той лесно може да бъде надвишен.

3-те най-сърдечни зодии от Зодиака

Тези 4 зодии ще имат най-много пари в началото на август

Близнаци

Близнаците имат идеално време за преговори, интервюта. С голяма вероятност те ще имат шанс да получат желаната работа или да се пазарят за нови благоприятни условия на текущото работно място. Освен това август ще бъде време, когато можете и дори трябва да надхвърлите обичайните граници и да не бъдете мързеливи. Близнаците могат да научат нещо ново и то без много труд и разход на енергия. Нужно е само малко желание и добър пример. Това е страхотно време да научите чужди езици, да започнете да учите и да подобрите уменията си. Близнаците трябва да гледат и в двете посоки, защото новите знания почти моментално ще им отворят нови възможности за финансов успех.

Дева

Девите ще са на върха на продуктивността по отношение на работния процес. Всички Деви ще могат да се трудят много повече, като същевременно отделят точно същото количество или дори по-малко време от обикновено. Август ще бъде времето, когато Девите могат да спечелят повече пари, да получат бонус или повишение. Астролозите само съветват да не просите пари от шефовете, а да се опитате да ги спечелите. Според прогнозите, Девата ще успее да постигне целите си. Ключът е да излезете от зоната си на комфорт и да бъдете търпеливи.

3-те най-сърдечни зодии от Зодиака

Кои зодии ще спечелят добри пари до края на годината?

Везни

Везните без проблем да харчат пари за себе си и за близките си. Можете да актуализирате гардероба си, да купите нови мебели или дори да смените местожителството си. Везните могат да харчат парите си както желаят. Има голяма вероятност да се натъкнат на приятни отстъпки, съвестни продавачи. Артикулите, купени през август, ще издържат възможно най-дълго.

Водолей

Водолеите също се управляват от Меркурий. Тези хора ще имат успех в търсенето на нова мотивация. Август за родените под този знак ще е много важно време. Най-вероятно Водолеите ще постигнат ново ниво на интелектуално развитие. Това е страхотен момент да опитате нещо ново. Всяка цел ще оправдае средствата за постигането й, така че е време да пожертвате нещо второстепенно в името на успеха в работата и бизнеса. Водолеите ще могат да станат много по-късметлии и по-успешни. Финансовият късмет ще върви с тях от първия до последния ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...