6 дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си

10324
6 дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си
Снимка: iStock

Всяка една жена се стреми да разнообрази гардероба си, но е хубаво да има поне базови дрехи, които винаги са актуални и могат да влязат в употреба. Може би се досещате за част от тях, но за други не ви идва на ум. В следващите редове ще представим 6 дрехи, които е добре всяка жена да има в гардероба си.

Бяла риза

Красива стилна класическа кройка или малко по-асиметрична. Независимо какво си харесате това е отличен вариант за гардероба ви. С елегантен панталон имате перфектната визия за офиса. Можете да комбинирате с пуловер и така ще сте още по-модерни. За лятото пък можете да я комбинирате с къси панталонки или слим визия. Като цяло бялата риза е просто универсална и винаги трябва да имате поне една в гардероба си.

Защо се перат новите дрехи, закупени от магазина?

Черен кожен панталон

Отдавна това не е ексцентрична дреха, която само смелите дами избират. Можете да го комбинирате с широк удобен пуловер, както и широка риза или друг акцент в черно. Така ще го използвате за елегантна визия. Коженият панталон може да се комбинира чудесно и с дънково яке, бяла риза, боти или пък официално палто. Също така добре ще стои и с модерните карирани ризи. Като цяло това наистина е страхотна универсална дреха.

Малка черна рокля

Тя винаги е чудесен избор. Прави жената да изглежда елегантна, а в зависимост от това с какво я комбинирате тази дреха има разнообразие от визии -  като тези стилни дамски рокли от Евиза. За всяко време от годината, те са супер със сандали, които имат връзки чак до коляното. Ако пък сложите обувки на висок ток, то определено ще се чувствате повече от секси. Черната рокля може да се комбинира и с кецове за всички смели момичета, които залагат на удобството и стила.

Най-стилните дрехи, които ще са хит през пролетта

Бяла тениска

Това е друга дреха, която никога не трябва да вадим от гардероба си. Тя се комбинира перфектно с по-елегантен панталон и високи токчета. Можете да я носите и с дънки, кецове и дори пола. Като цяло универсална дреха, която предоставя възможности за експерименти.

Пола, която може да бъде секси и обрана

Всяка една жена трябва да има в гардероба си пола, която е секси, обрана, но в същото време може да се комбинира и с други дрехи по различни поводи. С блуза ще бъде елегантна комбинация, а със сако – строго официална. С тениска ще е небрежно секси, а екстравагантна връхна дреха – много гореща и предизвикателна. С такава дреха можете да отидете на парти, дискотека, работа, среща и какъвто и друг повод да имате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com