6 типа хора, с които НЕ бива да имате връзка

50664
6 типа хора, с които НЕ бива да имате връзка
Снимка: iStock/Guliver

В началото си всяка една връзка е прекрасна и сякаш нищо никога няма да се обърка. Той е перфектен във всяко едно отношение и всичко е наред.

Колкото повече обаче напредва времето, толкова по-често започвате да се сблъсквате с неговите недостатъци. Това разбира се не е причина да прекратите отношенията си. Но има няколко типа хора, чиито недостатъци са прекалено нетърпими.

4 неща, които всеки мъж трябва да прави за жена си

Жените често се чувстват недооценени и пренебрегнати във връзката си, дори страдат без да споделят на половинката си каква всъщност е п...

Ако срещате подобно държание от страна на настоящия си партньор, прекратете отношенията си с него:

1. Пристрастен е към нещо – зависимостите на даден човек в един определен момент започват напълно да контролират живота му, а това може сериозно да повлияе на отношенията ви. Ако той иска да се справи с този проблем му дайте шанс и се опитайте да му помогнете. Ако обаче не осъзнава, че това е пречка за него, вие не сте длъжна, да го променяте. Ако той не иска вашата помощ и става агресивен, когато говорите за това, няма смисъл да продължавате да поддържате тези отношения.

2. Песимисти – има хора, които никога не са доволни от живота си. Те вечно се оплакват за нещо и винаги намират проблем, дори той да не съществува. Срещите с тях се понасят доста трудно и са доста напрягащи. Ако дълго време имате отношения с такъв човек, е напълно възможно и вие да се превърнете в песимист. Ако имате такъв човек в живота си се опитайте да сменяте темата, когато започне да се оплаква, говорете за нещо по-приятно. И ако все пак не се получи, се опитайте в прав текст да му кажете, че прекалява.

3. Дете – има хора, които просто не са достатъчно пораснали, независимо на колко години са всъщност. Разбира се, че не трябва да губим детското в себе си, но при някои хора е прекалено. Ако общувате с такъв човек или ще започнете да се чувствате като негов родител, или ще се вдетините като него. Такива хора не взимат сериозни решения самостоятелно, страх ги е от сериозните връзки, особено когато става въпрос за брак и деца и често е трудно да проведете сериозен разговор с тях.

6 изненадващи неща у ЖЕНИТЕ, които силно привличат МЪЖЕТЕ

Повечето от нас смятат, че мъжете забелязват единствено формите на женското тяло, но това не е точно така. Те харесват много неща, за к...

4. Емоционално недостъпните – това са хора, които ги е страх да обичат, но имат нужда да бъдат обичани. Тези отношения няма да ви донесат нищо хубаво. Той или не е влюбен във вас, или го е страх да признае чувствата си. Отношенията с тези хора обикновено са много сложни. Те не биха се опитали да подобрят отношенията си с вас и трудно можете да поговорите с тях откровено за чувствата си. Те биха загърбили връзката ви без никакъв проблем, ако по някакъв начин тя се опитва да ги ограничава.

5. Самовлюбените – те обикновено мислят само и единствено за себе си и рядко нещо друго може да ги интересува. Всеки един разговор се върти около тях и рядко дават на някого да разкаже нещо, което не ги засяга пряко. Често това проваля връзките им, защото хората около тях винаги са тяхна сянка, а това не допада на никого.

6. Перфекционистите – много е важно да се развиваме постоянно, но перфекционистите винаги търсят най-доброто. Те често критикуват половинката си и се опитват да дават съвети за абсолютно всичко. Каквото и да направите, те никога няма да са доволни. Мрънкат постоянно и ги дразнят и най-малките неща, които никой друг не би забележил.

 

2 причини да се радвате, че сте необвързани

Случвало ви се е всички около вас да имат сериозни връзки, а вие да сте необвързани вече доста дълго време, нали? А това доста често ви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ако искате да живеете до 100 години, пийте тази чудотворна напитка всеки ден

Малко известни факти за морковите, които ще ви изумят

Фина пролетна билка с интересни ползи за организма

Зодиите, които имат невероятни умения да флиртуват

Кога се празнува Летен Никулден?

Защо котката ви тъпче с лапи: 3 причини, които ще ви изненадат

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...