7 ясни знака, че мислите ви идват от сърцето ви, а не от разума

16820
7 ясни знака, че мислите ви идват от сърцето ви, а не от разума
Снимка: https://pixabay.com

Сърцето и разумът определено не вървят ръка за ръка, що се отнася до любовта. Често сърцето надделява и именно то ни заслепява, когато насреща си имаме неподходящ човек. Това води до разочарования и болка, до повтарящи се грешки, до примиряване и потискане на принципи. За да бъдем щастливи обаче, не трябва да пренебрегваме и гласа на разума. Ето 7 признака, че го правите.

Идеята за любов ви харесва – може би твърде много искате тази любов и не виждате червените флагове, които съдбата размахва пред очите ви. Може би сте обсебени от мисълта, че трябва да имате партньор. Ако е така, е малко вероятно да попаднете на здрава и балансирана връзка. Не смятайте, че щастието се крие в обвързването. Това съвсем не е така.

Разумът в мъжкия мозък изчезва при вида на красива жена

Животът на красивите жени наистина е по-лек. Това се доказа от ново научно изследване, според което привлекателните дами влияят на моз...

Нямате тайни – всеки човек има свои малки тайни, които не споделя дори на половинката си. Те са част от личното пространство, на което всеки от двамата има право. Ако вие нямате тайни и държите да знаете всичко за партньора, това никак не е здравословно за връзката. Мислете разумно и осъзнайте, че няма нищо лошо да имате тайни, които разбира се не засягат връзката ви.

Страдате от отхвърляне – ако след раздяла се справяте много трудно, вероятно оставяте на негативните емоции да ви завладеят и на преден план идва сърцето. Потъвате в спомени и мечти как отново искате да видите човек, да го докоснете, да говорите с него. Спомняте си миналото. Тогава не пренебрегвайте думите, които ще чуете от приятелите си, защото те виждат ситуацията трезво и знаят, че този човек ви вреди и вероятно пак ще го направи, ако му дадете възможност. Време е да продължите напред и разумът ви го знае много добре.

Чувствата ви са много силни – към всеки следващ изпитвате силни чувства, но това не значи, че обичате еднакво. Просто сърцето ви се пълни с любов, пренебрегвайки разума и интуицията, а това не е правилно. Не се впускайте в главата надолу в отношения, които не са се доказали във времето.
Не знаете защо той толкова ви привлича – просто не можете да си обясните как след всичко, което сте преживели, той все още ви липсва и ви привлича толкова силно. Това е безразсъдния глас на сърцето, който напълно замъглява преценката и разума ви.

Давате втори шанс за пети път – изобщо не мислите за себе си и не можете да се предпазите. Знаете, че този човек ще ви нарани отново, но въпреки това му давате шанс отново и отново. Показвате принципите, егото и достойнството си.

Мъжете преживяват раздялата по-силно, отколкото е прието да се смята

Ново изследване на онлайн група за подкрепа на хора, преживели прекъсване на отношенията, говори, че мъжете преживяват раздялата много ...

Вярвате в знаците, които съдбата ви изпраща – лесно е да прехвърлим отговорността за дадена случка на съдбата. За да имате приказна любов обаче, трябва да положите усилия. Любовта трябва да се намери, изгради и развие. Тя е работа върху отношения и от двете страни. Мислете с ума си, не само със сърцето, и ще го разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com