7 места за секс на открито в София

52810
7 места за секс на открито в София
Снимка: iStock/Guliver

Ако Батенберг се събуди и види какво се прави на Княжевската градина, веднага би се върнал обратно

Лятото вече си отива и все по-хладните вечери и нощи ни карат да грабим с пълни шепи от това, което Господ е дал и да търсим топлината в другия. Понякога търсенето води до задълбочаване, което не признава време и място... Ето защо ако все още не сте опитали, но си нямате доверие, решихме да изберем някои централни места в София и да ви светнем за техните особености в случай, че любовта аха, аха ще избухне, а вие сте навън.

Докторската градинка

Докторската градинка е сравнително открито пространство, поради което е най-добре да организирате срещата си по тъмните часове. Детската площадка предлага богат набор от аксесоари, като въжена мрежа, благодарение на която може да вкарате BDSM елемент. Гумена люлка – добре е да изчислите хубаво разстоянието от вас до партньора ви за трика „летяща флейта“ (но наблизо е музикалното училище, така че ще имате вдъхновение да сте по-точни). Закритата къщичка на пързалката може да скрие по-срамежливите от вас, но за целта поне един от партньорите ще трябва да е по-дребничък.

НДК

Терасите на НДК имат страхотното предимство, че притежават невероятна гледка отгоре, но отдолу никой не може да ви види. За повече тръпка може да си организирате гонене, което понякога завършва с неочакван излаз в едно от заведенията на НДК. Освен това в залата за тържества често се организират сватби или други събития. Това носи допълнителни бонуси и ако сте решили да покачите адреналина, може да се почерпите или дори да си тръгнете с някоя бутилка шампанско, която да добавите към консумацията с партньора ви. Стъклените врати добавят пиперливост на преживяването, тъй като може да наблюдавате себе си и партньора си по време на общуването.

Княжеската градинка, двора на бившето ви училище и кои са другите по-закътани или не места може разберете в Sofia live.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...