7 мъжки фрази, които влудяват жените

4326
7 мъжки фрази, които влудяват жените
Снимка: iStock

1. Когато ѝ даваш съвети

Вие вечеряте и тя ви разказва за проблем с нейния шеф. Виждате очевидното решение и й казвате какво е то, но някак си сега тя ви е ядосана. Може да се опитвате да помогнете за разрешаването на проблема й, но тя всъщност просто иска да я изслушате. Жените говорят, за да решат проблемите си (знаем, че сте шокирани), така че ако тя просто иска да бъде изслушана или разбрана, може да възприеме вашето умение да разрешавате проблеми като начин да я накарате да се чувства по-малко значима...

2. Когато ѝ кажете да се успокои

Вместо да я провокирате, оставете я да изрази как се чувства, дори и да ви е супер неудобно. Всъщност, кажете й, че се чувствате неудобно и не сте сигурни как да се справите, когато тя е разстроена или ядосана. Силната връзка означава, че чувствата могат да изплуват на повърхността и да бъдат преодолени. Това не й дава свободен пропуск да изхвърли всичките си негативни чувства върху вас, но колкото повече вие ​​двамата можете да изразите чувствата си, толкова по-близки можете да станете и толкова по-малко сривове ще трябва да претърпите.

3. Когато ѝ кажете, че всичко е наред

Кажете, че сте имали огромен неуспех в работата и сте супер разочаровани. Да вдигнеш рамене и да й кажеш, че всичко е наред, е изнервящо за жените. Като мъж може да сте обучени, че говоренето за проблеми е признак на слабост, но това е критично за добра връзка. Дори и да се опитвате да не я натоварвате, изключването й от вас я кара да се чувства неоценена. Допуснете я до себе си и обсъдете проблема. Може да се изненадате, че е облекчаващо да имате някой на ваша страна, когато нещата станат трудни.

4. Когато се извинявате твърде много

Понякога, когато мъжете наистина са привлечени от жена, те непрекъснато се извиняват дори за най-дребните неща. Ако леко се блъснеш в нея, не е голяма работа, спести си приказките. Всичко е въпрос на баланс; никога да не се извиняваш и прекаленото извинение са невероятно вбесяващи.

5. Когато говорите за себе си твърде много

Вие сте на първа среща. Може да сте нервен или развълнуван, да разказвате за себе си и нещата да изглежда, че вървят чудесно. Но ако тя не взима участие в разговора, това не е добре. Монологът по време на среща не е хубаво нещо. Да, трябва да говорите за себе си и да я оставите да ви опознае, но това не е интервю. Трябва да й зададете въпроси и да я опознаете. Ако мълчи, не предполагайте, че нещата вървят добре. Тя може да не се чувства по начина, по който се чувстваш ти. Подканете я да разказва и за себе си.

6. Когато оставите седалката вдигната

Домашните караници са често срещани в отношенията – независимо дали става въпрос за оставяне на бъркотия, оставяне на тоалетната седалка или невършене на вашия дял от работата в къщата. Изглеждат като смешни неща, за които да се карате, но всъщност са само повърхностни стимули за по-дълбоки конфликти. Ако я вбесява, когато оставяте капачката на пастата за зъби и го правите всяка сутрин, тя ще се почувства така, сякаш пренебрегвате това, което има значение за нея. Не позволявайте на тези малки неща да се превърнат в поводи за заяждане. Направете план заедно. Какви са вашите стандарти за къщата? Кой с какво и кога се занимава? Като обсъждате нещата и ги решавате заедно, нуждите и на двамата са удовлетворени.  

7. Когато шегите ви не са смешни

Нямаме предвид, когато разказвате скучни истории или вицове. Имаме предвид, че сте я направили обект на шега, раздразнили сте я или сте я обидили, а след това, когато тя се е разстроила, сте се опитали да го замажете, като сте казали: „О, просто се шегувах – нямах предвид това.“ Какъв е проблемът? Проблемът е, че не се примирявате, че сте сгрешили, а се държите така, сякаш тя е идиот, защото реагира по този начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com