7 неща в дома ви, които ви правят нещастни

7037
7 неща в дома ви, които ви правят нещастни

У дома трябва винаги да ни е уютно, щастливо и спокойно, но има вещи, които пречат на пълното ни щастие, когато се приберем вечер след работа. Ето кои са те:

1. Магнитчета от пътувания – всеки един от нас си купува магнитчета и сувенири от пътувания, на които е бил, за да ни напомнят за хубавите моменти, които сме изживели на дестинацията, на която сме били. Подсъзнателно обаче магнитчетата и сувенирите ни правят нещастни, защото хубавото преживяване вече е приключило, не сме на път, а се прибираме от работа в поредния сив ден. Ако ги махнете от хладилника си, ще спрете да се ядосвате, че не можете да пътувате, нямате време, финанси или др.

Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

Щастието е относително понятие и никой не може да ви каже къде може да го откриете. Добре е обаче да знаете къде се крие ключът към нег...

2. Разхвърляният гардероб – всичко у дома, което не си е на мястото, ви носи определен дискомфорт, който няма с какво да се премахне, освен ако не подредите и не изчистите мястото, което ви дразни. Най-много натоварват разхвърляните дрехи, които са признак на мърлявост, а вие не сте такива, нали?

3. Подаръци, които не ви харесват – всеки у дома си има един шкаф, пълен с подаръци от други хора, които не харесва и не използва, но не знае какво да прави с тях. Непременно ги подарете и нека донеса радост на някой друг, защото на вас ви носят дискомфорт и негативна енергия.

4. Непрекъснато работещият телевизор – понякога не си давате сметка, но мозъкът ви има нужда от тишина и от време-на време трябва да си подарявате такава. Непрекъснатият фонов шум от телевизора може да ви прави напрегнати и изнервени, без дори да осъзнавате това.

5. Стари вещи – вехториите у дома могат да ви носят много негативна енергия. Сменете захабените мебели, старата боя по стените или счупения стол, който ви дразни от много време насам. Не се затрупвайте със стари вещи!

Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Щастието е нещо, за което всички мечтаят, но не всички успяват да приканят в живота си. Всяка зодия има своя ключ към това да открие ща...

6. Неоправеното легло – никога не тръгвайте сутрин от вкъщи без да сте си оправили леглото. Когато се приберете вечер от работа и видите разхвърляната си спалня, това носи изключително много негативни емоции и говори за липсата на уют.

7. Тъмните завеси – тъмнината у дома винаги носи лоши емоции и не бива да допускате да няма светлина там, където прекарвате най-много време. Махнете тъмните завеси и пуснете светлината в дома си, за да усетите повече ведрина и спокойствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com