7 причини, поради които трябва да се интересувате от женен мъж

8763
7 причини, поради които трябва да се интересувате от женен мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато търсите нова любов, вие се ръководите от всякакви причини. Най-важният от тях изглежда очевиден – кандидатът трябва да е свободен. Връзката със зает мъж не вещае нищо перспективно. Никоя жена не заслужава мъжът ѝ да бъде отнет от друга. Може би обаче не е така...

Според проучване, цели 80 процента от нас изразяват такъв тип желание. Мъж, който вече е създал семейство, изглежда по-привлекателен за нас и по някаква причина да се сдобием с него се превръща в истинско предизвикателство. Имайки избор между неженен и женен – много жени автоматично фокусират цялото си внимание върху второто.

6 мита за мъжете, в които всички жени вярват

Съвременното общество наложи много норми и правила в отношенията между мъжете и жените. Но въпреки това голяма част от жените все още р...

Защо се случва това? 

1. Така работи природата

Специалистите цитират резултати от изследвания, които потвърждават, че заетите мъже винаги изглеждат по-привлекателни. Не става въпрос само за хората. В животинския свят природата работи точно по същия начин. Ако мъжът вече има "семейство", това означава, че е добър в тази роля. Само единаците изглеждат подозрителни. Ако никой не ги е искал преди, значи нещо не е наред с тях. .

2. Това означава, че е подходящ за връзка

Женен мъж е живо доказателство, че е възможна трайна връзка между двама души и че той се вписва идеално в такава система. Той трябва да има добър характер и също така да е страхотен любовник, за да е успял да "удари олтара". Никога не знаеш нищо за необвързаните –  може би са неудачници и не са подходящи за това.

8 качества на истинския мъж

Всяка представителка на нежния пол има ясна представа за това какъв трябва да бъде нейният идеален мъж. Всяка има в своето съзнание ней...

3. Знаеш какъв съпруг ще бъде

В повечето случаи ситуацията е много подобна. Не е като да си го видяла на улицата и да се влюбиш веднага. Най-вероятно го познавате от дълго време. Като жена му. Гледаш ги заедно и знаеш как се държи с нея. Може да знаете техните брачни тайни, защото тя ви се доверява понякога. 

4. Той не мисли само за секс

Самотните мъже често не знаят какво искат. Те имат връзки, въпреки че наистина се интересуват само от физическото удовлетворение. Те търсят любовник, а не сродна душа. Женен мъж не се оплаква от невъзможността да облекчи сексуалното напрежение. Ако той ви гледа с мили очи, това не е защото мисли само за едно. 

5. Той знае какво е животът на възрастните

Как да разберем, че мъжът е готов за сериозна връзка

Често отношенията ни в началото са несигурни и изпълнени с въпроси, защото не познаваме добре човека срещу нас. С времето отговорите на...

Бракът не е само емозионална връзка. Освен това е институция. Съвместен живот, съвместяване на различни нужди, плащане на сметки, намиране на компромиси.  Тя отлично знае, че да бъдете заедно е не само удоволствие, но и задължения. Трудно е да се каже същото за статистически сингъл.

6. Той е сериозен

Не всеки мъж е готов за брак. Ако му се е случило, това означава, че той мисли много сериозно за жените. Определено не е безотговорен плейбой. Напротив, ако си е позволил да бъде впримчен, той трябва да е романтичен, жаден за привързаност до края на живота си. Според експерти инвестиция във връзка с такъв човек (дори и да доведе до развода му) винаги ще се изплати.

А вие как мислите? Бихте ли се впуснали в подобно приключение?

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com