7-те най-горещи зодии в астрологията и какво ги прави такива

5388
7-те най-горещи зодии в астрологията и какво ги прави такива
Снимка: istockphoto.com

Коя е най-горещата зодия? Е, няма еднозначен отговор на въпроса. Честно казано, всяка зодия има някои желани черти, с които е известна. Въпреки това има някои зодии, които имат горещи черти, които са известни сред всички нас.

1. Скорпион

Когато темата се върти около горещината, не можете да държите Скорпиона настрана. Хората от зодия Скорпион са добри не само в леглото, но и в акта, който би ви дръпнал в леглото. Скорпионите са смесица от стара школа и модерно, поради което често се случва да се впишат в списъка на повечето хора „моят перфектен партньор“. Освен начина, по който се обличат, това, което прави Скорпионите още по-горещи, е техният хумор и игра на думи. Те имат таланта да подправят всеки разговор и да се уверят, че не можете да му устоите. Освен това най-горещият зодиакален знак гарантира, че се чувствате комфортно, когато сте около тях, и по този начин е пазител.

2. Рак

Ако смятате, че срамежливостта е най-горещата черта, която човек може да притежава, тогава всичко, от което се нуждаете, е Рак в живота ви. Срещата с Рак е малко трудна, тъй като им е трудно да разкрият чувствата си. Но добрата новина е, че Раците са склонни да се учат бързо и не са толкова тихи, когато наистина започнат да ви харесват. Всъщност те имат скрити фантазии, които искат да изживеят, но само с този, на когото могат да се доверят. Така че, ако сте достатъчно търпеливи, някоя вечер ще откриете изчервения Рак да ви казва какво наистина желае физически и тази срамежливост на лицето ще направи не само атмосферата, но и Рака нажежен.

Кои женски зодии са божествено красиви?

3. Стрелец

Да бъдеш силна двойка е това, което кара Стрелците да се чувстват горещи. Въпреки факта, че зодия Стрелците имат страхотен моден усет и го използват не само за да се чувстват уверени, но и да накарат челюстта ви да падне. Те обичат да оставят свое впечатление в съзнанието на хората, които срещат, като по този начин гарантират, че човек винаги е зает да мисли за тях. Трудно влюбващи се, Стрелците нямат нищо против да бъдат сами, тъй като те са най-горещата зодия със или без връзка. Но хей, те могат да ви накарат да ги искате и понякога това е същността на горещината.

4. Близнаци

Техните идеи са това, което прави Близнаците не само най-добрият партньор, но и най-добрият човек за нощни разговори. Но тогава трябва да сте много специални, за да се насладите на зрялата, забавна и приключенска връзка, която се смята, че Близнаците предлагат на своя партньор. Според астролози, Близнаците постоянно се опитват да бъдат по-добра версия на себе си. Въпреки че, за разлика от Скорпиона, горещината на Близнаците е предимно физическа, но тогава те могат да ви вдъхновят да се справите по-добре. И за някои това може да е идеалното, ако не и най-горещото нещо.

5. Телец

Телецът изглежда като нормален човек при първата среща, но след като прекарате известно време с тях, ще разберете какъв фантазьор е тази зодия. Несъмнено една от горещите зодии, това, което прави Телеца горещ, са техните богати фантазии, които малцина са чували и още по-малко успяват да изпитат. От най-малкото нещо в живота, като гледане на филм, до по-голямо нещо, като да влезеш между чаршафите с някого, Телецът знае как и къде иска да преживее тези неща. Например, Телецът не иска само секс, а гоиска в курорт сред планините, с най-уютното легло и най-хипнотизиращата гледка към планината от прозореца. Смесица от възбуда и фантазии е това, което прави Телеца най-горещата зодия.

Кои зодии са най-смели? Открийте магията на лъвското сърце!

6. Дева

Следващата най-сексапилна зодия е Девата, перфекционист по природа. Да бъдеш перфекционист е това, което позволява на много хора да ги забележат. Но самото забелязване няма да ви позволи да надникнете в горещата версия на Девата. Човек не осъзнава колко странни могат да бъдат Девите, докато не ви покажат желанието си да ви контролират в леглото. Въпреки това, отбелязвайки, че това е изкуство, с което Девите се раждат, отказването в такива ситуации няма да навреди. Горещината на Девата лъха от физическото желание да доминират, с което са родени. И се случва това, че можете да настроите тази горещина нагоре, ако сте готови да поемате рискове, докато се справяте с тях. Като партньор, Девата е много надеждна и организирана, което също е горещо за някой като Стрелец.

7. Водолей

Светът дава по-малко заслуги на Водолея, когато прави списък с най-горещите зодии. Всъщност Водолеят може да бъде нещо повече от горещ. Водолеят, според астролозите, е страхотен симулатор. Техните думи могат да ви накарат да нарушите някои обещания, които не е трябвало да нарушавате. Въпреки това, за щастие, Водолеите най-често не използват силите си по грешни причини. Водолеят е въздушен знак, така че обича спонтанността повече от другите зодии. А получаването на любов чрез грешни средства е последното нещо, което биха искали в живота, особено когато разполагат с всички правилни трикове, за да получат това, което искат от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com