7 зодии са чистокръвни женкари

12053
7 зодии са чистокръвни женкари
Снимка: iStock/Guliver

Дали човек ще бъде верен на половинката си зависи не само от характера и възпитанието, но и от разположението на звездите на небето. Ето кои представители на зодиакалния кръг са предразположени към изневяра.

1. Близнаци

Такива хора са весели и енергични. Те лесно създават нови приятели и обичат да чатят и да излизат много. Те постоянно се нуждаят от прилив на адреналин и човек, който да отговаря на активния им начин на живот.

Още: Кои зодии ще ви "пуснат по пързалката" без да им мигне окото - внимавайте с тях!

Но ако не отделяте достатъчно внимание на партньора си от зодия Близнаци и пропускате партитата, на които той обича да ходи, то един ден половинката ви ще се отегчи от вас.

2. Овен

Овенът е естествено неспокойна зодия. Той непрекъснато трябва да измисля нови предизвикателства за себе си и може да направи някои лоши неща, а именно да изневери. Затова чувствата на Овена пламват и угасват много бързо.

3. Риби

Още: Пазете се от тях: Най-коварните зодии

Такива хора винаги вярват, че някъде другаде ще им е по-добре. „Тревата на поляната на съседа е по-зелена“ е фраза за тях. Рибите са склонни да поемат рискове и да изневеряват на партньора си с надеждата, че ще им е по-добре с любовника. Вероятността да изневерят е особено висока, ако смятат връзката с вас за нещастна. Нова страст може да плени представител на тази зодия с ярки романтични действия.

4. Козирог

Такива хора претеглят всяка своя стъпка и обмислят ходовете си предварително. В много отношения Козирозите са дори меркантилни. Затова те могат да напуснат семейството, ако смятат, че животът с нов партньор ще им бъде по-изгоден.

В отношенията с Козирозите винаги трябва да поддържате висока степен на страст. Ако не са доволни от секса с вас, тогава ще имат афера отстрани.

Още: 4 знака на Зодиака, които са непоправими женкари

5. Телец

Мъжете и жените, родени под зодия Телец, обичат да се гушкат, целуват и да бъдат интимни. Имат нужда от физическа близост почти постоянно. Те обичат да флиртуват с други хора, да се обличат красиво и да бъдат център на внимание.

Телците винаги трябва да изпитват интерес към себе си от своя партньор. Той трябва да погледне в устата му, да каже колко много го обича и да организира изненади в леглото. Но ако представител на зодия Телец се отегчи от една връзка, той ще напусне семейството или ще започне тайно да изневерява.

6. Скорпион

Още: Моногамен или женкар - оценката за верността на мъжете според зодията

Скорпионите са много харизматични. Обичат интимността, често правят секс, но са готови да се променят, ако нещо не им харесва в леглото. Скорпионите изневеряват, за да почувстват адреналин и нови емоции. Освен това, ще бъде много трудно да разберете изневярата на партньора, защото самият той ще бъде много ревнив.

7. Водолей

Водолеите лесно завързват нови запознанства, имат ярка харизма и умеят да говорят красиво. Заради това те лесно могат да спечелят сърцето на всеки представител на противоположния пол. Но Водолеят може да се промени, дори ако просто му липсва пикантността във връзката. Освен това той изобщо няма да се срамува, че изневерява.

5 имена на мъже, които изглеждат големи женкари

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com