8 неща, за които мъжете ЛЪЖАТ най-често

10907
8 неща, за които мъжете ЛЪЖАТ най-често
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един от нас лъже по един или друг повод. Жените обаче са особено любопитни за какво най-често ги лъжат мъжете им. Винаги се опитват да ги издебнат, но рядко си дават сметка, че най-честите им лъжи не са свързани с любов и изневери, а съвсем различни неща. Ето и какви са те:

 

1. Алкохол

Мъжете често лъжат за това колко са изпили, когато са били навън с приятели. Обикновено „една чашка“ означава поне 2-3, но не искат да си признаят, защото знаят, че половинките им определено няма да са щастливи. Те не го смятат за нещо важно, затова си позволяват честичко да крият истината.

 

2. Залагания

Е, не говорим за редовни посещения в кварталното казино, а най-често срещаните такива – футболните. Мъжете, които си падат по футбола, почти задължително винаги играят на мачове и залагат дали любимият им отбор ще спечели. Пред жените си казват, че пускат по 5 лева на мач, в действителност тези 5 лева често са 50 с надеждата, че ще уцелят голяма печалба.

 

3. Гаф на работното място

Кой мъж ще си признае, ако шефът го е смъмрил или е удържал част от заплатата му? Никой! Точно така правят повечето мъже, казват си всичко единствено, ако се стигне до уволнение. В противен случай на работното място за изрядни пред половинките си, защото егото им не им позволява да си признаят, ако са сгафили.

Най-честните и надеждни мъже са тази зодия

Не е тайна, че не всички мъже са надеждни. Астролозите посочиха пет зодии, на които може да се вярва и от които можете да очаквате чест...

 

4. Какво правят във Facebook

Освен, че следят всичките си любими спортисти или актьори, мъжете често следят и стари гаджета или симпатични колежки, които често качват снимките си в социалната мрежа. Най-често не го правят с абсолютно никаква цел, освен да задоволят мъжкото си любопитство.

 

5. Страх от брак и деца

Мъжките имена, които са като афродизиак за жените

Мистици и последователи на окултни учения отдавна смятат, че името на човек определя не само неговия характер, но и неговата съдба. Спо...

Много мъже се страхуват да предприемат тези важни стъпки в живота, но когато жените им ги попитат дали са готови, винаги ще отговорят положително, макар и вътрешно да се страхуват. Повечето мъже не искат да си признаят, че никога не са готови за тези крачки, просто идва момент в живота им, в който скачат в дълбоко и се надяват на най-доброто.

 

6.  Носталгия по младостта

... особено годините, в които са нямали никакви ангажименти и са можели да вършат каквото си искат. Много мъже си мислят за миналото и изпитват носталгия, макар да осъзнават, че няма как да се върнат към тези си навици.

 

9 знака, които подсказват, че един човек е лъжец

Случвало ли ви се е да се почувствате измамени, когато осъзнаете, че даден човек не е бил искрен с вас ? Голяма част от хората де опи...

7. Пари

Колко точно получават, колко точно са изхарчили през месеца и какво е останало. Всички тези сметки хич не са им по вкуса и не обичат да си правят подробен разчет на изхарченото от тях. Затова често могат да ви излъжат, че в джоба си имат повече пари, отколкото са им останали в действителност.

 

8. Среща с бивша любов

Почти всеки мъж с радост би скрил случайна и невинна среща на улицата с бивша любов. Не биха искали да навлекат гнева на сегашната си половинка, макар че не са сторили нищо лошо. Затова тези „срещи“ винаги остават добре скрити, сякаш никога не са се случили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com