8 предмета, които ще ви донесат късмет

28885
8 предмета, които ще ви донесат късмет
Снимка: Pexels / Pixabay

Суеверен ли си? Доверявате ли се на енергиите? Имате ли нужда от амулет, който да ви защитава и да ви дава необходимия тласък, за да привлечете всичко положително? Ако отговорите ви на всички тези въпроси са да, вие сте стигнали до идеалната статия.

Предмети за късмет. Изберете своя!

1. Костенурка

Нещата, които ще донесат късмет в дома ти! Всеки трябва да ги има!

От векове хората използват амулетите и вярват, че те ще им донесат късмет и ще ги предпазят от злото. Всеки човек мечтае за щастие, мно...

Костенурките живеят години и години, поради което са се превърнали в символ на търпение и семейство. Ако искате да привлечете късмет в дома си, не се колебайте да украсите дома си с костенурка или дори да я вземете за домашен любимец, за да се грижите за нея с любов.

2. Ключове

Но не всеки ключ. Старите ключове са предмет, който носи късмет особено в сферата на финансите, бизнеса или работата. Те символизират същото нещо като обичайната им употреба: отваряне на врати. Ако искате да имате късмет и да имате повече възможности, вече знаете какъв трябва да бъде вашият нов основен аксесоар.

3. Камбана

Ако искате да напълните дома си с добри вибрации, да стимулирате циркулацията на добрите енергии, премахвайки негативните и привличайки положителните, камбаната ще бъде основен предмет за вас. Този шумен елемент променя вибрациите във въздуха, за да отстрани лошите вибрации. Обикновено се поставя на вратата, която води към улицата или във вътрешните дворове. 

Как ДА привлечете любовта в живота си

Всички мечтаем за вечна любов с любимия човек, но уви не я намираме толкова лесно, а в много случаи преминаваме през много разочаровани...

4. 4-листна детелина

Талисманът за късмет! Знаете ли, че тя се среща на 1 от 10 000 детелини? Всяко листо от нея представлява компонент на щастието: здраве, любов, просперитет и късмет.

5. Оризови зърна

Забелязали ли сте, че в много култури оризът се хвърля по булката и младоженеца непосредствено след сватбата? Това не е случайно! Оризовите зърна се използват за привличане на късмет в дома и за плодородна земя, за изобилие и здраве. Поставете ги в бутилки или стъклени съдове, дори за украса на дома.

6. Подкова

Талисман за щастие и здраве според зодията

От древността до днес хората вярват, че талисмани и амулети им носят щастие и късмет. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...

Смята се, че подковата е символ на щастието и финансовото благополучие, които ще дойдат опри вас в близко бъдеще. Много е важно да я приковeте към вратата. Този ритуал е правил от нашите предци. 

7. Люлякови цветя

Вероятно много от вас не знаят, че люлякът подобно на детелината носи късмет.  Потърсете цветето с 5 венчелистчета. Освен това можете да изсушите няколко от тези венчелистчета и да ги поставите в малка кутийка. Носете я със себе си, тя ще бъде вашият амулет.

8. Бамбук

Това е издръжливо и дълготрайно растение, което обяснява благоприятните му свойства. Колкото повече стъбла има, толкова по-голям късмет ще донесе. Казва се, че растението с три стъбла носи щастие, богатство и дълголетие на собствениците и тяхното лично пространство. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com