9-те малки неща, които мъжете обожават

5697
9-те малки неща, които мъжете обожават
Снимка: iStock/Guliver

Понякога има неща, които момчетата просто се срамуват да споделят, защото не искаме да изглеждаме слаби. Ето нещата, които ги правят щастливи:

1. КОГАТО НАПРАВИТЕ ПЪРВИЯ ХОД

Може би първи да му изпратите съобщение. Може би ще го поканите да излезе. Каквато и да е ситуацията, повечето момчета обичат, когато една жена направи първия ход. Не можем наистина да го признаем, защото противоречи на традиционните роли на половете, в които някои мъже все още вярват.

2. МАСАЖ

6 неща, които жените трябва да научат от мъжете

Жените не само не притежават уменията на мъжете, но и мислят и разсъждават по различен начин от тях. Обикновено дамите са по-емоционалн...

По всяко време, на всяко място, всички момчета получават масаж на гърба от дама. Може да е в леглото, докато се излежават на дивана или дори докато шофират. Това е релаксиращо, малко интимно и чудесен начин да покажеш на човек, че ти пука за него.

3. ДА ИЗПРАЩАТЕ СЪОБЩЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ДАМСКАТА ВЕЧЕР

На първо място, повечето момчета нямат нищо против, когато имате нужда от малко време с приятелките си. В същото време ние също обичаме, когато ни пишете, докато сте навън с най-добрите си приятелки. Хубаво е да изпратите съобщение, за да ни уведомите, че мислите за нас. Това е едно от малките неща в живота, но означава много.

4. КОМПЛИМЕНТИ

Повечето мъже няма да търсят комплименти, но това не означава, че не ни е приятно да ги получаваме. Помислете колко много ви е приятно да бъдете поласкани от партньора си. Е, същото се отнася и за момчетата. Просто не търсим комплименти, както повечето жени понякога.

5 неща, които плашат мъжете в брака и ги карат да останат необвързани

Най-общо казано, мъжете се страхуват от много неща. Например, да се разболеете, да пропуснете важен футболен мач, да се повреди колата ...

5. ДА СЕ ХВАЛЯТ С НАС ПУБЛИЧНО

Дълбоко в себе си мъжете просто искат партньорките им да се гордеят с тях. Толкова ли е трудно да се повярва? Просто помислете за ранния период на връзката, когато той е направил нещо, за да ви впечатли. Това желание не изчезва просто така. Искаме да ни накарате да се гордеем и затова обичаме, когато се хвалите с нещо, което сме направили или постигнали пред други хора.

6. ПОМОЛЕТЕ ЗА НАШАТА ПОМОЩ/СЪВЕТ

Повечето от мъжете се радват да се чувстват необходими, ако това има смисъл. Тайно обичаме, когато жените ни молят за съвет или помощ. Имайте предвид, че повечето мъже обичат да намират решения на проблеми. Ние също обичаме, когато ни се доверите достатъчно, за да поискате.

7. КАРА ТЕ ДА СЕ УСМИХВАШ/ДА СЕ СМЕЕШ

Кога е вероятно мъжът да напусне семейството си

Все по-често ни се случва семействата покрай нас да се разпадат. Динамиката и напрежението в ежедневието ни, както и финансовите пробле...

От секундата, когато започнем да ви ухажваме, обичаме да ви караме да се смеете или усмихвате. По каквато и да е причина, това ни дава сериозно чувство на гордост.

8. ПОКАЗВАЙТЕ НИ МАЛКО ОБИЧ

Разбира се, сексът винаги е в горната част на списъка с желания на мъжа, но не мисля, че вие дами осъзнавате колко много го обича един мъж, когато му показвате обич по друг начин. Това означава прегръдки, целувки и всякакъв вид физически контакт. Всичко е добре, когато го правиш от любов.

10. КАЗВАЙТЕ КАКВО ИСКАТЕ

Въпреки това, което може би сте виждали в няколко филма, повечето мъже мразят декодирането на съобщения. През повечето време ние просто искаме жените да бъдат директни за това, което искат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com