Ако имаш буквата М на дланта си, то ти си много специален човек! Нейното значение е много интересно и важно

15439
Ако имаш буквата М на дланта си, то ти си много специален човек! Нейното значение е много интересно и важно
Снимка: iStock/Guliver

Линиите на ръцете ви образуват М - какво означава това? Как да разпознаете този символ на ръцете? М в дланта на ръката може да се разчете чрез хиромантията. Нека да видим какво означава този символ и защо всеки, който има М на двете си ръце, е специален човек (и трябва да го знае!).

Хиромантията е древно индийско изкуство, чиито корени датират от няколко хиляди години. Произхожда от индуистката астрология и се споменава за първи път в китайската книга И Дзин .

То бързо се разпространява в Азия и Европа и когато Аристотел научава за това конкретно изкуство, то е гледано с голям интерес и от Александър Велики .

Всъщност македонският цар често използвал хиромантията, за да прецени характера на своите военни офицери, тъй като имал обичай да чете линиите, отпечатани върху дланите на ръцете им. Тази практика трябва да му е помогнала толкова много, защото за петнадесет години той никога не е загубил нито една битка.

Оттогава практиката е претърпяла промени през вековете. Днес повечето хора го възприемат като псевдонаука и бързат да се отрекат от всичко, което чуят, защото се смята, че са просто суеверни вярвания. Голяма част от причината хората да са толкова скептични е, че те наистина не разбират тази практика.

Какво казват за вас линиите на ръцете ви?

Ръцете ни и линиите върху тях са уникални така, както сме уникални ние като хора. Хиромантията е древна метод за „гадаене“ ...

Всъщност хиромантията може да разкаже много за нас самите, нашия характер и смисъла на нашия живот, както се случва, когато видите линията М на дланта на ръката си.

Тези, които имат буквата "М" на дланта си, са наистина специални. Буквата влиза във формация с други основни линии, особено тази на сърцето, главата и линиите на живота.

За тези, които притежават това „М“, се казва, че са специални хора, с голяма интуиция и предприемачески дух. Те са благословени с късмет и процъфтяват в кариерата, тъй като имат силна самомотивация и дисциплина. На тях се гледа като на личности с изключителна интуиция и затова са страхотни партньори на ума и сърцето.

Буквата M на дланта на ръката означава: допълнителната предавка!

Който има М между линиите на ръката си, може да прозре лъжата и измамата. Поради тази причина тези хора не се лъжат лесно и могат да разберат кога човек е нечестен и е готов да излъже или изневери.

Ако имате тази линия на ръката си, пригответе се за много щастие!

Дланите ни са ошарени с линии по кожата, за които ни е добре известно, че говорят за различни неща, които ще ни споходят в бъдеще и кои...

Това чувство за интуиция често е по-силно при жените, отколкото при мъжете. Като цяло буквата М отдавна се свързва с тези характеристики, както и със следните качества: лидерство, късмет, богатство и отлична перспектива.

Хората с тази черта имат силата да направят необходимите промени в живота си. Следователно за тях е от първостепенно значение да се възползват от възможностите, които им се предоставят.

Според популярната традиция много известни хора от миналото, включително пророци и велики лидери, са имали този знак на дланта си.

Значението е еднакво както за тези, които имат тази буква на едната ръка, така и за тези, които я имат на двете ръце. Разбира се, в случай на само една ръка с този символ, значението на другия символ ще трябва да се види в хиромантията: и двата ще действат в синергия.

Винаги, когато се чувствате потиснати, помнете, че сте специален човек и че можете да постигнете всичко, което искате в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно