Ако искате мъжа да се чувства на седмото небе, кажете му тези 10 комплимента 

15198
Ако искате мъжа да се чувства на седмото небе, кажете му тези 10 комплимента 
Снимка: Thinkstock/Guliver

Както жените, така и мъжете имат нужда от комплименти, за да се чувстват специални и обичани. Ето на какво да наблегнете, за да покажете на мъжа си, че е специален за вас. 

Похвалете го

На всеки мъж е изключително приятно, когато жената до него го похвали за някакво постижение. Това, че сте горда с него и получава вашето признание го кара да се чувства наистина успешен и специален.

Не бъдете негативни към другарите му

За един мъж приятелите са нещо много важно и ако вие не харесвате неговата компания това ще го накара да се почувства раздвоен между вас и тях. Не бъдете негативни, а напротив дори казвайте по - често колко много харесвате неговите приятели. Това със сигурност ще го направи щастлив.

Споделяйте мнението си

Когато един мъж се старае да ви накара да се чувствате специална и да ви е забавно с него. Когато ви е поканил на среща, със сигурност ще се зарадва да чуе колко много ви е харесало да прекарате времето си с него. Така, че не пестете комплиментите относно преживяванията ви заедно.

Казвайте му колко е добър

Мъжете имат нужда да им припомняте колко са добри в това, което правят. Обаче винаги се конкретизирайте, когато казвате колко е невероятен в дадено нещо.

Забележете и външния му вид

Не само жените са суетни и имат нужда от комплименти относно това как изглеждат. Мъжете също обичат да слушат колко красиви са според половинката си. Това определено ще повдигне самочувствието на мъжа до вас и ще го направи щастлив.

Не забравяйте да похвалите амбициите му

10 комплимента, с които ще обидите другите

“Днес изглеждаш страхотно. Гримът наистина прави чудеса с всеки”. Това е типичен пример за обиден комплимент. Да, сигурно и...

За мъжа истинско щастие би било ако отбележите, че харесвате желанието и усилията, които полага, за да свърши нещо. Един такъв комплимент несъмнено ще погали мъжкото его.

Покажете му, че имате нужда от него

Мъжът се чувства силен и незаменим, когато жената има нужда от неговата помощ. По принцип мъжете обичат да помагат на жените, за които се предполага че са по - слабият пол. Макар в наше време да не е така, природата си казва тежката дума. Ако искате да го накарате да почувства наистина полезен и на място - поискайте помощта му в някои задачи. 

Споделете му, че чувствате сигурност с него

На мъжете е заложено да пазят жената до себе си. Ако вие му кажете, че с него усещате сигурност, това ще го накара да се чувства силен и значим за вас.

Комплиментите, които всеки мъж иска да чуе

Всеки човек обича да получава комплименти, не мислим, че има смисъл да говорим на тази тема. Факт е обаче, че мъжете правят комплименти...

Отбележете колко ви харесва да сте заедно

Всяка двойка обича времето прекарано заедно. Това обаче няма как да го знае партньорът ви, без да му го споделите. Ако наистина е така припомняйте си го от време на време - за отсрещният ще е чудесно да знае, че ви харесва да сте с него.

Оценете чувството му за хумор

Не забравяйте да се смеете на шегите му, дори не винаги да ви е толкова смешно. Това ще повдигне духа и самочувствието на мъжа до вас.

Мъжът, колкото и силен да изглежда също има чувства. Точно, както ние жените, така и мъжете обичат похвалите и комплиментите. Това ги амбицира да се стараят повече във връзката и им дава чувство на щастие и завършеност. Колкото и непоклатим да изглежда мъжа до вас от време на време му правете комплименти, които да го зарадват и да го направят щастлив. Все пак и на тях не им е лесно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com