Ако намерите пари - късмет или нещастие?

16130
Ако намерите пари - късмет или нещастие?
Снимка: iStock

Пари и духовност - две неща, които изглежда имат малко общо, но всъщност са много тясно свързани. Не, нямам предвид въпроса за финансирането на църковни организации или експлоатацията на вярващите. Това е много тесен подход към темата. Предлагам ви да погледнете по-широко. Парите не са нито добри, нито лоши. Това е само хартия или цифри в банковата ви сметка. Ако човек е съзнателен и има известно ниво на мъдрост, той няма да си позволи да се подчинява на такива дреболии като желанието за богатство. Не може да се отрече, че всеки от нас иска да живее в изобилие. Разбирането на тази концепция обаче може да бъде доста различна за отделните хора.

Също така, духовните учения представят темата за парите по малко по-различен начин, отколкото обичаме да си представяме като цяло. Много хора фокусират вниманието си основно върху печелене на пари и осигуряване на заможен живот. Разбира се, в това няма нищо лошо. Докато можете да поддържате баланс между всички елементи на живота си, можете да продължите напред и да се стремите към богат портфейл. Никога обаче не трябва да забравяте, че животът всъщност не е пари. Те са само инструмент за постигане на конкретни цели. Ако ги използвате добре, те могат да ви помогнат да растете духовно.

Защо най-честите разправии в семейството са за пари

Според статистиките една от най-честите причини за разправии и спорове в брака са финансовите проблеми. Те не са свързани с чувствата н...

Парите са едно от най-ясните послания от ангелите. Когато намерим монети на улицата, това винаги предизвиква радост и е послание, че струваме много. Но също така номерът на парите може да има съобщение за нас. Днес ще се опитаме да отговорим на един важен въпрос - ако намерите пари, това е късмет или нещастие?

Ако сте намерили монета от 1 лев, ангелите ви призовават да се откажете от всичките си притеснения и да ги поверите на Висшата сила. Всичко, за което мислите, намира своето изпълнение в реалността, така че бъдете позитивни. Мечтите се сбъдват!

Ако сте намерили пари с номинал 2, това е знак, че всичко е наред. Вярвайте, че всичко ви води до щастливо решение. Ако имате проблеми с поддържането на вяра в себе си, помолете ангелите за подкрепа. Те са тук за вас.

Ако сте намерили пари с числото 5, животът ви скоро ще се промени към по-добро. Отворете й и помолете ангелите за подкрепа в този процес.

Сложете това в кухнята и винаги ще имате пари

От ранно детство родителите ни учат да спестяваме и да харчим парите си разумно. Всеки от нас като дете е имал касичка.  Според е...

Ако сте намерили монета с номинална стойност 10, ангелите ви казват да мислите позитивно за това, което мислите, защото всичко е за ваше висше благо. Вашето отношение ще повлияе на изхода от дадена ситуация.

Ако сте намерили пари с номинална стойност 20, това е знак, че имате перфектна връзка с духовната си страна. Вашата вяра и растеж просто се възнаграждават. Продължавайте така!

Ако сте намерили пари с номинална стойност 50, животът ви се променя по начин, който никога досега не сте изпитвали, но това е добра промяна. Вие сте подкрепяни от Ангели през цялото време.

Ако сте намерили пари с номинална стойност 100, тогава имате невероятна способност да проявите това, от което се нуждаете в момента. Намислете си желание и то ще се изпълни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com