Ако разлеете съд с вода, ще се случи точно ТОВА

28277
Ако разлеете съд с вода, ще се случи точно ТОВА
Снимка: pixabay

Водата ни кара да се чувстваме живи. Усещането с допир до нея е несравнимо. Независимо дали си вземаме душ или се къпем в морето, водата сякаш ни пречиства. От суеверие или не, някои хора смятат, че ще се случи нещо определено, ако разлеем вода. Със сигурност ви се е случвало без да искате да бутнете шише или чаша с вода и разлеете. Какво обаче може да означава това?

Според много култури случайното разливане на вода е на късмет. Символизира новото начало, това, че ще ви върви по вода, че нещата ще се случват гладко. Смята се, че водата, която се е разляла носи положителен заряд на човека, който я е разлял, тъй като тя може да поеме енергията ви.

Ако разлеете вода случайно, това може да означава и че в момента сте с блокирани или потиснати емоции, които трябва да оставите да излязат на повърхността. Не трябва да ги държите в себе си, защото ще ви разрушат. Трябва да им позволите да излязат и да се разлеят като водата. Действието ви също може да означава, че сте твърде разсеяни да живеете в настоящето. Може би сте закотвени в миналото или прекалено много се тревожите за бъдещето. Едно е сигурно – забравяте за настоящето. Фокусирайте се и променете мисленето си, защото иначе ще изпуснете важни моменти и няма да се наслаждавате на живота. Иначе, щом се разляли вода, скоро ви очаква нещо хубаво, положителна промяна, радостни емоции.

Водата, която тече, а оттам и която се разлива, символизира движението. Това, че сте бутнали случайно чашата си с вода показва, че е време да спрете да мислите негативно или да стоите на едно място, време е да продължите напред, да се движите към позитивното, към хубавото. Трябва да откриете баланса в живота си, който да ви отведе до сбъдване на мечтите ви.

В случай че забележите, че в рамките на определен период от време разливате вода твърде често, това може да бъде знак да спрете, да се осъзнаете, да видите колко забързан начин на живот водите и колко сте стресирани. Приемете го като знак да се огледате около себе си и да видите всичко онова, което досега сте пропускали. Хубаво е, че сте разляли водата, за да се усетите. Приемете, че съдбата ви казва да започнете отначало, да си поставите нова цел, положителна такава. Да се отървете от всичко старо и да погледнете първо в настоящето, а после и към бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com