Ангелска линия на дланта – имате ли такава и какво означава и предсказва тя?

38586
Ангелска линия на дланта – имате ли такава и какво означава и предсказва тя?
Снимка: iStock/Guliver

От незапомнени времена хората са гадаели бъдещето по линиите върху дланите си. Древният метод, който използвали за това гадаене, се нарича хиромантия. Обикновено върху дланите са разположени три основни линии – линията на сърцето, разположена най-далеч от китката и най-близо до последната фаланга на кутрето, средната линия на дланта, наречена главна, и линията най-близо до палеца, която е на живота. Някой хора има и четвърта линия, разположена още по-близо до палеца си от третата. Тази четвърта линия е ангелската.

В хиромантията наличието на ангелска линия върху дланите ви разкрива, че сте специален човек, роден под щастлива звезда, чиито живот е закрилян от ангелите. Вярва се, че над  хората, които имат ангелска линия върху дланите си, бди техният ангел пазител. Не всички хора имат ангелска линия. Ако я откриете върху вашата длан, сте щастливци – ангелите отварят вратите пред вас, отъпкват пътя ви, за да ви е лесно в живота, помагат ви да постигнете целите си, да сбъднете мечтите си и ви пазят от нещастия и злополуки.  

Вижте какво издават буквите, изписани върху дланите ви

В хиромантията се обръща специално внимание на знаците и буквите, разположени върху дланите ни. Тяхното присъствие може да разкрие мног...

Къде да търсите ангелската линия върху дланите си?

Линията на ангела е най-близката до основата на палеца и е успоредна на линията на живота, обикновено е разположена на милиметри от нея. Ако е с дължината на линията на живота, късметът и закрилата ще съпътстват дните ви. Такава линия сочи спасение, помощ от невидими сили и от ангелите-пазители. Ако линията на живота ви е прекъсната и накъсана, тоест сочеща болести, проблеми и бедност, но до нея виждате своята ангелска линия, бъдете спокойни – нищо лошо няма да ви сполети, ангелът ви ще премахне от пътя ви всяка трудност и няма да позволи на болести и тъга да станат част от живота ви.

Еднакво ли е значението на линията на ангелите върху двете длани?

Може да имате ангелска линия и на двете ръце, на нито една или само на едната длан. Ако линията на ангелите е върху лявата длан, това означава, че сте закриляни от предците си и ангелът ви бди над вас от самото рождение. Ако е на дясната, сочи закрила от ангелски и невидими сили, която сте заслужили с характера, делата и поведението си през живота – през този или през миналия. Тя е вашата награда за добри дела, направени в предходен живот, или подарък от ангелите, с който целят да изкупят ваши страдания в предишни животи. Ангелска линия на дясната ръка може и да означава, че в живота ви ще ви помагат не висши сили, а хората, които срещате по пътя си, близките хора и висшестоящи.

Какво казват за вас линиите на ръцете ви?

Ръцете ни и линиите върху тях са уникални така, както сме уникални ние като хора. Хиромантията е древна метод за „гадаене“ ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com