Английска певица призна за връзката си с духа на починал войник

5471
Английска певица призна за връзката си с духа на починал войник
Снимка: Pixabay

Жителка на английското графство Оксфордшир, която обяви връзката си с призрак, се оплака, че любовникът й е упражнил физическо насилие срещу нея и я напуснал, след като тя разкрила връзката им в медиите, съобщи The Mirror.

В началото на октомври 38-годишната певица Брокърд обяви, че се е влюбила в духа на войник на име Едуардо, който починал на 35 години, падайки в кладенец. Призракът се явил на англичанката една вечер по време на гръмотевична буря, когато тя лежала в леглото и не можела да заспи след кавга с реалния й приятел. Оттогава тя твърди, че Едуардо редовно я посещавал и двамата започнали интимна афера. Англичанката разказа, че нейният темпераментен любовник понякога общувал с нея чрез трептящ огън, когато вечеряли заедно на свещи.

Издирват секси призрак, оставил отпечатъци в музей

Ловците на духове от британския Девън търсят "най-секси призрака в света". Полтъргайст, който прилича на полугола блондинка, се появил ...

По-късно певицата призна, че е разстроила Едуардо, когато разказала за връзката им в телевизионно предаване. Тя отбелязва, че призрачният й любовник започнал да се отнася към нея студено. „Обикновено присъствието му ме заобикаляше с топлина, но сега студеният бриз ме преследва, докато се разхождам из къщата. Харча много пари за отопление. Дори когато отоплението е напълно включено, къщата ми е студена, като в Антарктида. Трябва да спя в ски костюм и шапка и когато той ме докосне, чувствам, че парчета лед пронизват душата ми“, описа живописно ситуацията Брокърд.

Тя отбеляза, че в къщата й цари тревожна енергия.”Може би просто съм мъртва за него. Не мисля, че е одобрил моята история, защото същата вечер на вратата на пълната с пара душ кабина се появи надписа „Напуснах“.

Брокърд твърди, че призракът е започнал да проявява физическа агресия към нея. „Усещам гнева му. Имах чувството, че ме бутат из стаята и веднъж дори той ме бутна на пода. Опитах се да говоря с него с пламъка на свещ, но той вече не отговаря с трептящ пламък. Той просто го издухва“, оплака се англичанката.

До Хелоуин певицата възнамерява да си върне любовта на Едуардо. „Хелоуин е като Свети Валентин за призраците, така че искам да напиша песен и да я изпълня за Едуардо. Ще запаля сто свещи и ще разпръсна розови листенца. Може би ще му сготвя викторианска храна, за да спечеля благоволението му отново. Може би ще бъдат овчи вътрешности или варена телешка глава, ако мога да намеря тези продукти в супермаркета“, разказа Брокърд.

Брокенският призрак се яви на алпинисти

Брокенски призрак привлякъл вниманието на алпинисти в националния парк Маунт Рейниър в щата Вашингтон, САЩ. През следващите няколко ча...

Въпреки факта, че любовникът й я е напуснал, тя не съжалява за решението си да разкрие публично отношенията им. „Не мисля, че мъжът има право да контролира емоциите или решенията ни, дори и да е призрак“, каза тя.

По-рано пък беше съобщено, че медиумът Катлийн Робъртс от САЩ, която смята себе си за съпруга на призрака на Майкъл Джексън, обвини съпруга си, че не е правил секс и че всичко, което той иска, е просто да яде бисквитки. Робъртс смята, че е преродената Мерилин Монро и твърди, че има връзка с призрака на Краля на попа от няколко години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com