Аромати за спално бельо: Кое ще ви даде максимален релакс?

2423
Аромати за спално бельо: Кое ще ви даде максимален релакс?
Снимка: iStock/Guliver

Сънят е важна част от живота ни. Не само настроението, но и бъдещият успех зависи от количеството и качеството на съня, така че към избора на аромат за спалнята трябва да се подхожда отговорно.

Спалнята е свещено място, което мнозина се опитват да оборудват според правилата. Те помагат да се превърне зоната за спане в удобно място, което може да възстанови силата и да предпази от много проблеми. Експертите препоръчват да изберете аромати за спално бельо, за да заспите бързо и да се събудите в добро настроение, както и да привлечете щастие и любов в живота.

Ароматът може да бъде избран във всяка удобна форма: спрейове, специални сашета, самостоятелно приготвени аромати със сол и етерични масла. Основното нещо е да намерите своя аромат, който ще привлече щастие и ще даде дълги часове добро настроение.

Ароматите, които ще ви помогнат винаги да сте в добро настроение

Лавандула. Този аромат дава усещане за хармония, сигурност и безгрижие. Етеричното масло има и противовъзпалителни свойства и подобрява съня.

Грейпфрутът подобрява настроението, насърчава ранното събуждане и дава енергия за активен начин на живот. Ароматът на този цитрус укрепва нервната система и освобождава от стереотипите.

Чаено дърво. Този аромат релаксира, помага за справяне със стреса, има силни антисептични и противовъзпалителни свойства. Благодарение на този аромат ще бъде по-лесно да премахнете неприятните миризми.

Бергамотът помага за намаляване на стреса и безпокойството , намалява изпотяването, а също така ефективно се бори с кожните несъвършенства. Този аромат е подходящ и за тези, които искат да привлекат любовта в живота си.

Аромат на богатство: Тези аромати привличат пари в дома

Портокалът е друг добър аромат за спално бельо и спални като цяло. Малко количество от този аромат ще успокои и ще даде усещане за сигурност. Портокаловото масло има свойството да засилва регенерацията на клетките.

Роза. Благородният аромат намалява нивата на тревожност, повишава самочувствието и има положителен ефект върху настроението. Такава миризма ще бъде отличен избор за семейства, които често не са съгласни и конфликтни.

Има огромен брой етерични масла, които са били използвани от човечеството от незапомнени времена. Използват се в парфюмерията, за лечение, подобряване на настроението, повишаване на работоспособността, печелене на любов, щастие, пари и късмет. Всеки аромат е уникален по своите свойства, което означава, че можете да изберете няколко, както и да смесвате миризми, за да получите изящни композиции, които могат да вдъхнат живот на ярки цветове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо е опасно да живеете в едностайни апартаменти - дори не сте подозирали

Какво си мисли психологът след срещата с вас?

Свинска мас за женския организъм: ползи и вреди

5 факта за жените в Северна Корея, заради които животът ви ще изглежда като приказка

Проучване разкрива опасностите, които крият приложения за проследяване на менструация

Кои храни се поднасят с картофи? Всяка домакиня трябва да знае това!

Как се пише: ранглиста или ранклиста?

7 упражнения, които ще направят всяка жена богиня в леглото

Защо в Япония не пият вода по време на хранене?

6 модни навика, които ви карат да изглеждате като момиче от бедно семейство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com