Aston Vanquish на почетна обиколка

8939
Aston Vanquish на почетна обиколка

В момента новият Aston Martin Vanquish е на почетна обиколка за овации в САЩ и Канада, като първите клиентски автомобили ще се появят на пазара в началото на следващата година. Преди да стане това предстоят няколко автомобилни изложения в Щатите, като първото от тях, това в Лос Ансжелис, ще се проведе следващата седмица. И оттам отново ще можем да се насладим на адското излъчване на на Vanquish.

 

Лукс с дъх на бензин

Отдавна автомобилните компании не се занимават само с конструирането и продажбата на автомобили. Това просто не е достатъчно. В повечет...

Макар да следва типичната дизайнерска философия на Aston Martin, Vanquish 2013 е изцяло нов автомобил и предвид консервативния подход в дизайнерското усъвършенстване на цялото моделно семейство, този автомобил е коренно различен от предшественика си. Сериозното използване на карбон е довел да значително намаляване на масата, макар автомобилът да е по-широк от предходното поколение. Задвижването се осигурява от ревизирана версия на 6,0-литровия V12 двигател, който се монтира в DBS. Благодарение на промените (основно в електронния блок) Vanquish разчита на 55 к.с. в плюс, а общият брой „коне” е 565. Въртящият момент е впечатляващ със своите 620 Нм.

 

Супер GT-то се ускорява до 100 км/ч за 4,1 секунди и може да достигне максималните 295 км/ч. Моделът ще се предлага на клиентите в модификации на местата от 2 и 2+2 места, като цената в Щатите стартира от $279 995.

Още авто новини четете на rs-auto.bg

Автосалон "Париж 2012" - лукс и „зелени” коли

В Париж отвори врати традиционното автоизложение, на което новите си модели показват над 250 компании от индустрията. Акцентът е пост...

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com