Астролози обясняват как кармата от миналия живот влияе на следващия

8434
Астролози обясняват как кармата от миналия живот влияе на следващия
Снимка: iStock/Guliver

Повечето от нас вярват в кармата. Кармата е просто резултат от миналия ни живот. Астролози споделят за това как нашият настоящ живот е повлиян от миналата житейска карма.

Прераждането на душата е фундаментална вяра особено в индуизма. Ведическата астрология говори за действия от миналия живот, известни още като карма. Те водят до проявяване на ситуации от втория живот. Качеството на живот, което човек получава, зависи от неговата карма, която представлява делата, натрупани в миналия живот.

Датата на раждане предопределя целия ни живот?

Съдбата на човек е тясно свързана с датата, на която е роден. От хиляди години човечеството се опитва да разкрие тайната на кармата и д...

Връзка с миналата карма

Съдбата ви се оформя от действието ви от миналия живот. Има много хора, които срещаме през този живот, но някои докосват живота ни повече от другите, с такива хора имаме връзка, която илюстрира дълговете от миналия живот. Учат ни на житейски уроци. Приятелите, които създаваме, семейството, в което сме родени, дори непознатите хора, които срещаме и поздравяваме в ежедневния ни живот, всичко е част от нашата карма от миналия живот.

Цели на кармата

Никой не идва в живота на човека без конкретна причина. Към него винаги е приложен някой или друг кармичен план. С хората, с които взаимодействаме през живота си, сме свързани помежду ни от скритите ръце на кармата. Било то добро дело или лошо, то ще намери своя начин да се върне при вас в изобилие. Когато нещо или човек са изпълнили целта си в живота ви, те ще си отидат. Ако се опитате да задържите нещо или някой, който вече е изпълнил целта му в живота ви, в крайна сметка ще получите нараняване.

Каква е причината хората вярват на астрологията

Въпреки че астрологията не е религия, тя предлага някакъв тип вяра и по-задълбочено разбиране на света, в който всички ние живеем. Всек...

Работа на Кармата

Човек трябва да се научи да се освобождава от своята карма в определеното време. Кармичната сметка е известна още като паметта на душата. Кармата води до себе си, което означава, че ако изневерявате, другите ще ви изневеряват в следващия живот. Ако обичаш, ще бъдеш обичан. Делата ви през целия ви живот стават среда на вашето съществуване, така че винаги правете всичко възможно, за да живеете живота си искрено и достоверно. Един от най-интересните факти за кармата е нейната сила да променя  ролите, което означава, че родителите ви през този живот може да са били вашето дете през миналия ви живот. Душите също сменят пола. Кармата се повтаря, за да даде нови резултати. Може би сте забелязали в живота, че продължавате да попадате в една и съща ситуация всеки път.

Помня!

Това означава, че кармата не е доволна от резултатите, които вашите действия дават. Докато и освен ако не научите на какво се опитва да ви научи кармата, ще останете в същата ситуация. Кармата е чудесен начин на Вселената да осъзнаем собствените си действия. Винаги продължавайте да работите за създаване на добра карма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com