Астролозите съветват: Какви цветове да носим през 2021

5185
Астролозите съветват: Какви цветове да носим през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за миналата година на Плъха, в годината на Металния бик 2021 щастливите цветове са сребристобяло и светлосиньо.

Сребристобялото има благотворен ефект и прогонва чувството на самота. Ако искате да релаксирате и се заредите с нови сили, гледайте в стена с този цвят. Светлосиньото е цветът, който ни зарежда с позитивна енергия, когато страдаме от хроничен стрес или прекомерна умора. 

На петте елемента (метал, вода, дърво, огън и земя) отговарят пет цвята (сребристобяло, черно, зелено, червено и кафяво). Така древните китайци наричат годината не само с определено животно, но и с определен цвят. Така 2021 е година на Металния бик, а тъй като сребристобялото е цветът на метала, пълното наименование е Година на белия метален бик.

На 12 февруари стартира Китайската година на Металния бик. Ако искате да привличате късмет, богатство и здраве, нека около вас доминиращи да са цветовете сребристобяло и светлосиньо.

Избрахте ли вече цветовете си за 2021? Ето щастливите цветове и какво ще ни донесат. 

БЯЛО

През 2021 бялото се свързва с успехи в бизнеса и добрите социални взаимоотношения. Белият цвят носи мир, спокойствие и релакс. Препоръчва се да носите бели дрехи винаги, когато се чувствате претоварени или раздразнени.

ЗЛАТИСТО

Златистият цвят се свързва с бижута, но може да го включите като нюанс и във вашия гардероб или при декорацията на дома. Златния цвят символизира сила и стабилност.

СИНЬО

Три пъти ретрограден Меркурий през 2021 г.

И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3 пъти: във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и...

Синьото е цветът на доверието, искреността и лоялността. Синият цвят ни помага да се отворим към всичко възвишено и прекрасно около нас, както и да живеем в пълна хармония с околните.

ЗЕЛЕНО

Друг щастлив цвят за 2021 е зеленият, който се асоциира с успех в училище и интелигентност. Зеленото е цвят, който ни успокоява физически и психически, намалява стреса и прогонва чувството за безпокойство. Зеленото е най-подходящият цвят за побеждаване на раздразнението. Действа като успокоително средство за хора, които бързо избухват и страдат от хронично нервно разстройство.

ЛИЛАВО

Тези зодии вярват най-много на астрологията

Астрологията е област, която разделя хората - някои се уповават на нея за всяко нещо, докато други хора я отричат и бягат от нея като д...

Лилавото подхранва най-важната част от нашия мозък и ни помага да разширяваме хоризонта си на познанието. Лилавият цвят стимулира най-възвишените човешки идеали. Под влияние на този цвят се създават най-красивите произведения на изкуството, музиката, прозата, поезията, скулптурата. Според Леонардо да Винчи силата на медитацията се повишава много повече, ако медитираме в стая с лилави прозорци, когато слънцето е в своя зенит.

ЧЕРВЕНО

Ярко червеното е цветът, който изглежда никога не излиза от мода. Това е цветът на страстта и винаги привлича вниманието. Смята се, че червеното носи късмет и положителна енергия.

РОЗОВО

Няма да сбъркате, ако носите розови дрехи през пролетта и лятото. Актуалните нюанси са лилаво и прасковено. Розовото привлича добротата, забавлението, приятните емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо
Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Ако знаете как правилно да приготвите агнешкото месо, вкусът му няма да има равен. Ще се получи една незабравима феерия от аромати, галещи небцето. Ако...