Безработен татко се предложи на търг в eBay, за да събере пари за Коледа

23253
Безработен татко се предложи на търг в eBay, за да събере пари за Коледа
Снимка: Getty Images/Guliver

Безработен татко се предложи на търг в интернет аукциона eBay с надеждата да получи пари, с които да купи коледни подаръци за двете си дъщерички, пише Дейли експрес". 36-годишният Дейв Робинсън от Тонтег, Южен Уелс, е безработен от три месеца.

Мъжът се отчаял, след като кандидатствал за над 1000 длъжности, но получил само два отговора на молбите си. Тогава Робинсън решил да предприеме и съответните "отчаяни мерки" и се предложил на търг в eBay в опит да подсигури някакви средства, за да зарадва за Коледа двете си момиченца - на една и 11 години. Офертата му била да се труди в продължение на една работна седмица срещу най-високата предложена му сума. За негово още по-голямо разочарование Дейв Робинсън първоначално "се продал" за едва 10,50 лири.

PayPal се отдели от eBay

Американският гигант за онлайн продажби eBay се съобрази с аргументите на своите акционери, които искаха разделянето на компанията, к...

"Много се натъжих. Офертата ми беше прегледана над 600 пъти, но в крайна сметка "бях продаден" за твърде скромна сума. Кой би се съгласил да работи за 10,50 лири на седмица?", споделя британецът. Въпреки това Робинсън не се отказал и публикувал нова обява, озаглавена "Моля някой да се смили и да ми предложи работа".

Този път за него се получили 48 ценови оферти, най-високата от които за 840 лири. Сега Дейв Робинсън вече е спокоен, че е направил всичко по силите си, за да осигури за семейството си една по-весела Коледа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com