Billа Card се дигитализира, за да пазаруваме още по-лесно

20612
Billа Card се дигитализира, за да пазаруваме още по-лесно
Снимка: Actualno.com

Промените са хубаво нещо. BILLA България също вярва в това, затова тази година отбелязва своя 20-ти рожден ден в страната с обновена програма за лоялност. BILLA Card е въведена през 2009 г. и в момента активните картодържатели са над 1 милион. Тази година картата се дигитализира, за да отговори на нуждите на своите верни настоящи и бъдещи клиенти.

Единственото, което трябва да направят, е да свалят мобилното приложение. То се използва бързо и лесно през телефон, без да е необходимо притежанието на пластика. Нещо повече – на база индивидуалното търсене всеки ще получава персонализирани оферти, съобразени с неговите предпочитания. След регистрация в сайта на BILLA, всеки потребител получава своя дигитална карта, която може да използва. Маркирането на картата при покупка на каса става чрез уникален индивидуален баркод. Всичко става безконтактно, лесно и удобно.

Освен чрез инсталирането на мобилно приложение, клиентите могат да избират и между още няколко други начина за регистрация на своята нова BILLA Card. Хартиени формуляри могат да се попълват на каса във всеки магазин. Физическата карта се получава в срок до няколко работни дни. Друга възможност за регистрация на място е на терминали, разположени във всички по-големи магазини на търговската верига. В тези два случая, картата се получава на място в магазина на BILLA, в който са попълнени данните за регистрацията.

BILLA България се стреми винаги да предлага богато разнообразие от висококачествени продукти на достъпни цени. Компанията също така радва своите клиенти с различни активности и интересни изненади. Поради тази причина с новата BILLA Card всеки клиент ще получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я използва еднократно в периода 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник. Досегашните предложения – отстъпки на любими марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се запазват. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции. Те са отбелязани със зелен етикет на регала в магазина.

Присъединете се към новото по-модерно и дигитализирано семейство на BILLA България, за да пазарувате лесно, удобно и да пестите пари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com