Бионсе като родните чалга певици, но пред Обама?

17184

Да отидеш на чалга концерт или в чалга кръчма, и да ти пеят на плейбек, е нещо повече от нормално, дори задължително. Но когато става въпрос за Бионсе, която пее националния химн на САЩ на плейбек? Вчера морската пехота на САЩ потвърди, че американският национален химн, звучал в понеделник на церемонията по встъпване в длъжност на Барак Обама, е бил на запис, съобщи БГНЕС.

За Бионсе, чийто глас звуча там, няма подробности. Никой със сигурност не казва дали тя е пяла на плейбек, но някои медии се съмняват именно в това. И то сериозно.

Бионсе ще пее на Супербоул

"Започна обратното броене", казва музикалната легенда Бионсе. Американската певица ще пее в Ню Орлиънс през февруари 2013 г. в спектак...

Това е запис на химна изпълнен от оркестъра на морската пехота, се казва в специалното съобщение.

Тъй като оркестърът не бил в състояние да репетира с Бионсе, "беше решено, че рискът да се интерпретира на живо на важно събитие не си заслужава", се казва в изявлението.

Но за изпълнението на самата певица се споменава, че "никой от групата морски пехотинци не може да каже дали е било на живо или на запис".

Говорител на оркестъра, цитиран от "Ню Йорк Таймс", заяви по-рано, че малко преди Бионсе да се качи на сцената, оркестърът е бил информиран, че ще звучи записът им, направен предния ден, вместо изпълнението на живо на националния химн.

Бионсе прибира 50 млн. долара от договор за реклама

Певицата Бионсе, която се наслаждава на майчинството с малката си дъщеричка Блу Айви, става рекламно лице на марката "Пепси". Изпълните...

"Ние не знаем защо", заяви говорителят. "Това не е защото Бионсе не може да пее. Ние всички знаем, че тя може да пее. И ние всички знаем, че оркестърът на морската пехота може да свири".

Случаят става още по-мистериозен от снимка, публикувана в Instagram, която показва Бионсе в неделя в студио с трима войници от оркестъра.

Много хора си зададоха въпроси, гледайки снимки, на които Бионсе сваля слушалките по време на изпълнението на националния химн на САЩ.

Оркестърът на морската пехота свири на живо на почти всички отделни събития, които придружаваха полагането на клетвата на Барак Обама пред обществеността в понеделник, но обикновено записва репертоара си в студио преди всяко голямо събитие като предпазна мярка.

Барак Обама се закле за втория си мандат

Днес 44-тият президент на САЩ Барак Обама положи клетва в присъствието на столици хиляди американци, стекли се пред Капитолия за търж...

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com