Британците използват по 60 ненужни думи дневно

5568
Британците използват по 60 ненужни думи дневно

Британците използват по 60 ненужни думи като "Може би" вместо "не" всеки ден, тъй като се опитват да избегнат конфронтацията и да разкрият истинските си чувства.

Вместо да говорят по същество британците залагат на заобиколните и скучни фрази, за да скрият това, което наистина мислят.

Ще управляваме компютъра си само с очи

Британски учени разработиха технология, с помощта на която ще можем да контролираме компютъра само с очи. Технологията е разработена с...

Проучване показва, че хиляди чужденци, идващи в Лондон за игрите, както и много туристи остават объркани, заради излишните думи и двойните значения, предаде БГНЕС.

1/3 от посетителите на страната признават, че се опитват да отгатнат това, което британците наистина чувстват. 46 на сто споделят, че биха желали британците да им говорят малко по-директно, например, като нюйоркчаните. Британският сарказъм е поставял почти половината от лондончаните в неудобна ситуация, след като е бил неправилно разтълкуван. Два на всеки пет случая завършват със скандал. Според проучването три четвърти от британците казват "може би", а всъщност имат предвид "не". 3/5 казват "добре съм", а всъщност си мислят "Не съм. Престани да питаш".

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com