Булка поиска нещо немислимо от бившата жена на бъдещия си мъж

7335
Булка поиска нещо немислимо от бившата жена на бъдещия си мъж
Снимка: Thinkstock/Guliver

В истинския живот не е като в приказките, за съжаление огромна част от браковете в света завършват с развод, но в някои случаи краят не означава и край на приятелството. Някои двойки успяват да останат добри приятели въпреки всичко.

Една жена попада точно в такава ситуация, след като преди три години се развежда със съпруга си и бащата на петгодишния им син.

Жената и бившият ѝ са останали близки приятели и „все още се обичат като приятели“. През последните 10 месеца обаче мъжът започнал връзка с нова жена и като по чудо бившата и новата също стават приятелки.

„До онзи ден всичко изглеждаше страхотно. Те започнаха да говорят и за брак. Знам, че бившият ми е наистина колеблив, но приятелката му иска да се омъжи и да има свои деца“, пише бившата съпруга във форума AITA на сайта Reddit.

„Предполагам, че тя е видяла мои стари снимки в сватбената ми рокля и се е възхитила колко хубава е тя. Онзи ден пихме кафе заедно и тя ми каза, че скоро ще се омъжи. Аз ѝ отвърнах, че се радвам за нея. Нещата се промениха обаче, когато тя попита дали може да носи МОЯТА булчинска рокля на сватбата. Бях наистина шокирана, че въобще пита такова нещо. Веднага ѝ казах, че съм поласкана, но не. Тя се нацупи и започна да пита защо. Обясних, че на мен просто няма да ми е удобно тя да носи роклята ми, за да се омъжи за бившия ми съпруг."

Момче бутна телевизора върху плочките, а това, което намери отдолу, шокира абсолютно всички

Поредната невероятна история от интернет идва от Англия. Наскоро в дома на британското семейство Корнес се случил странен инцидент, кой...

След този развой на събитията годеницата на бившия ѝ се разстроила много и дори направила цяла сцена, което накарало жената да стане и да си тръгне. Около час по-късно ѝ се обадил бившият ѝ съпруг и я попитал какво се е случило. Когато разбрал, той също се съгласил, че е странно и логично заел страната на бившата си, но това не е краят на историята.

„Новата е накарала нейните приятели и семейство ѝ да ми се обаждат лично, както и в работата ми и да ме наричат "задник" за това, че не „споделям“ и твърдят, че не съм преодоляла бившия си. Според тях аз правя това, за да съсипя сватбата ѝ. Макар да е вярно, че не съм преодоляла напълно връзката ни, част от мен просто не се чувства комфортно с това тя да носи моята рокля."

Жената каза още, че целият спор е причинил напрежение в отношенията ѝ с бившия ѝ и съвместното им родителство, а това я кара да се чувства безсилна, като на моменти и се иска просто да се предаде и да остави наглата годеница все пак да вземе роклята.

„Ти не си "задник", но в името на психичното си здраве, мисля, че трябва да поставиш някои граници с бившия си. Ти призна, че не си го преодоляла напълно, а той е в сериозна връзка. Тя може сериозно да подозира, че още имаш чувства към него“, коментира потребител на Reddit.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com