Чарли Шийн го преметнаха

8596
Чарли Шийн го преметнаха
Фалшив Жан Дюжарден се опита да излъже актьора

Известна група хумористи от Квебек, Канада излъгаха американския актьор Чарли Шийн с обещание да го включат в продължение на филма "Артистът", който обра няколко награди "Оскар" в последното им издание, съобщава БГНЕС.

Член на групата "Маскираните съдии", които са известни в Северна Америка с подигравките със знаменитости, се обадил по телефона на Чарли Шийн, представяйки се за Жан Дюжарден, французинът изпълнител на централната роля в "Артистът".

Чарли: Аштън, извинявай. Бях възбуден!

Чарли Шийн направи опит да се помири с Аштън Къчър след язвителните си атаки към актьора и новата визия на сериала "Двама мъже и полови...

Той му предложил да играе роля в продължението на лентата и да събира средства за пластична операция на певеца и актьор Джони Холидей.

"Ти ще бъдеш изненадата в края на филма", заявил шегаджията, говорейки английски със силен френски акцент. Чарли приел офертата с ентусиазъм. "За да играя редом с теб, съм готов дори да чета страниците на телефонния указател", вързал се въодушевено на въдицата Чарли Шийн, който е известен със своите изцепки под влиянието на наркотиците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com