Знакови уволнения в Холивуд: Чарли Шийн уволнен заради "морална разпуснатост"

6313
Знакови уволнения в Холивуд: Чарли Шийн уволнен заради "морална разпуснатост"
Снимка: Getty Images/Guliver

Никой не е застрахован от работодатели - тирани. Някои известни холивудски актьори са преживявали внезапни уволнения заради, меко казано, необичайни и странни причини, пише БГНЕС.

Райън Гослинг - „Очи от рая”. Причина за уволнението: Напълняване. Един от красавците на съвременното холивудско кино е известен сред колегите си като истински професионалист. Казват, че за него не е проблем да качи или свали няколко килограма, ако ролята го изисква. И така се случва за ролята във филма "Очи от рая". Гослинг трябвало да играе ролята на бащата на главната героиня. По сценарий героят е доста едър мъж на средна възраст. Така че Гослинг, без да се замисля напълнял с 30 килограма за тази роля. Когато режисьорът видял дебелия Гослинг, веднага го уволнил и наел по-атлетичния Марк Уолбърг.

Чарли Шийн се оплаква, че е низвергнат

Известният американски актьор Чарли Шийн е все по-малко търсен от продуцентите на филми и сериали - дотолкова, че вече, както изглежда,...

Крисчън Бейл - "Американски психар". Причина за уволнението: Внезапно решение на Ди Каприо. Трудно е да си представим в ролята на Патрик Бейтман някой друг, освен неподражаемия Крисчън Бейл. Но режисьорът уволнил актьора по средата на снимките. Причината за това било колебанието на друг изтъкнат актьор - Леонардо Ди Каприо. Режисьорът мечтаел да заснеме Лео в главната роля и когато той се съгласил, показали вратата на Бейл. Само няколко дни по-късно Ди Каприо променя решението си, отказвайки ролята и режисьорът отново поканил с „поклони” Бейл. За една седмица актьорът беше уволнен от филма и върнат обратно.

Чарли Шийн - "Двама мъже и половина". Причина за уволнението: Морална разпуснатост. Пародийната комедийна звезда от 90-те изчезна за известно време от екраните, но триумфално се завърна в ситкома „Двама мъже и половина“. Вярно е, че няколко години по-късно е уволнен и от тази продукция заради „скандално поведение”. Warner Bros гонят актьора главно заради страстта му да се замесва във всякакви скандали и да се появява на публични места в компанията на порно актриси.

Ерик Щолц - "Завръщане в бъдещето". Причина за уволнението: Твърде драматична игра. Главната роля в култовата трилогия на Робърт Земекис първоначално била поверена на популярния тогава млад актьор Ерик Щолц, но режисьорът решил да го замени. Част от първия епизод вече бил заснет и Щолц се справял добре с ролята на Марти Макфлай, но режисьорът се дразнел от факта, че младият актьор е твърде сериозен и драматичен. Земекис виждал Марти като по-комедиен персонаж. Резултатът - Щолц бил уволнен заради прекалената си драматичност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com