Чесън и дафинов лист – най-ефективните ритуали с тях

54794
Чесън и дафинов лист – най-ефективните ритуали с тях
Снимка: iStock

Практикуващите на тези ритуали съветват ритуала да се провежда точно по новолуние. Ако искате точно днес, това не е забранено, тъй като няма строги ограничения. По-долу са дадени ритуалите, които ще ви помогнат да гарантирате, че вашето желание е чуто от Вселената.

Привличане на пари в портфейла

Защо бабите слагат дафинови листа в кутиите с брашно и зърнени храни

Не може да се отрече, че мъдрите възрастни домакини използват невероятно полезни и практични трикове, за да съхраняват хранителните про...

Изпълнението на финансови желания с помощта на дафинов лист е най-често срещаното, ефективно, което ви позволява да привличате финансови потоци към дома и портфейла си.

За първия ритуал е достатъчно да използвате 3 дафинови листа. Те трябва да бъдат смачкани с портокалова кора - дръжте такива „заредени“ магнити на местата, където се съхраняват парите във вашата къща. Това може да бъде не само портфейл, но и кутия с пари, нощно шкафче и сейф - основното е, че никой не знае за вашата тайна. И най-важното е, че на тези места те трябва да стоят постоянно.

При липса на пари ще ви помогне да привлечете пари. В този случай си струва да напишете на лист хартия количеството, от което наистина се нуждаете в момента, и, като го сгънете, го поставете в кутия. Когато поставите лист хартия в кутия, мислено си представете как портфейла, джобовете ви са пълни с монети. След това се поставят 7 монети и 3 дафинови листа хартията, затварят се и се прибират на тайно място. Всеки ден си струва да добавяте поне една монета към тази касичка и когато контейнерът е напълно напълнен, трябва да го погребете на най-уединеното място.

Предпоставка за реализиране на всяко желание е положителното, добронамерено вътрешно настроение по време на ритуала. Освен това самият обред не трябва да навреди на хората около вас, в противен случай той просто няма да е валиден.

Запалете ДАФИНОВ ЛИСТ у дома и изчакайте 10 минути!

Вероятно си мислите, че дафиновият лист се използва само за кулинарни цели, но, колкото и да е странно напоследък хората все повече зап...

От древни времена дафиновия лист е бил използван като магическо растение за различни ритуали. Дафиновите листа носят късмет и успех, не напразно се слага лавров венец на победителя в състезания. Върху дафиновия лист има различни конспирации за привличане на пари, които са лесни за изпълнение, но в същото време ефективни. За да привлечете парична енергия към себе си, трябва да държите дафиново дърво на перваза на прозореца си. Препоръчително е да поставите предмети, свързани с пари, наблизо, като касичка или портфейл.

Привличане на късмет

Церемонията трябва да се извършва по време на растежа на луната. Вечерта трябва да запалите бяла свещ и да напишете пожелание за късмет на хартия. Това може да включва кариерно израстване, полагане на важни изпити или голяма сделка. Напишете мечтата си в центъра на листа и оградете думите с восък, да се получи кръг. Поставете голям неповреден дафинов лист отгоре и кажете:

„Привличам късмета. Мечтите ми ще се сбъднат, късметът ще се усмихне, ще се обърне към мен. Ще запечатам съкровените думи с восък, ще ги скрия на уединено място. Както казах, така ще се сбъдне.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com