Цветът на косата - характер и интелигентност

13888
Цветът на косата - характер и интелигентност
Снимка: iStock

Парапсихолозите изтъкнаха друго предположение, което беше допълнително аргументирано и доказано - цветът на косата и характера на всеки човек са взаимосвързани,

Днес мнозина се опитват да определят съдбата си, така че не е изненадващо, че почти всички родители се интересуват какъв темперамент ще има детето им. За това има различни методи - някои се опитват да отгатнат бъдещето по линиите на ръцете си, други - по структурата на черепа, тона на очите или местоположението на бенки по тялото и лицето, някой е обича астрологията и вярва в знаците на зодиака. Парапсихолозите изтъкнаха друго предположение, което по -късно беше аргументирано и доказано - цветът на косата и характера на всеки човек са взаимосвързани, тоест определен тон на косата има свои собствени поведенчески характеристики. Експертите уверяват, че „хората се раждат с индивидуално енергийно-информационно поле, което не само защитава и защитава, но и носи определен набор от информация за вродени качества“.

Според учените тези „черти ще се проявят и ще станат реални, а също така ще дадат начало на първите действия на човек в момента, когато се създадат необходимите условия за това“.

Как характерът зависи от цвета на косата? Нека разгледаме по-отблизо това.

Структура и цвят на косата

Косата на всеки човек е напълно индивидуална. Има различни нюанси на косата: от снежнобяло бяло до синьо-черно. Необходимо е също така да се отбележи различната структура на косата: от гладка до къдрава, от тънка и слаба до гъста и гъста. Има няколко хиляди различни комбинации. Всички тези взаимосвързани характеристики (по -специално структурата на косата и тяхната сянка) са осигурени от природата - тя определя и на генетично ниво ги „полага“ в човек. Следователно, няма нужда да се надявате, че например дъщеря ви ще има дебела дълга опашка, ако никой в ​​семейството няма изключителна коса.

Цветът на косата като определящ характер

Някои психолози казват: наблюдавайки как жената се отнася към косата си, можете да опознаете нейния вътрешен свят. Например, ако едно момиче се грижи за прическата си, грижи се и се наслаждава на блясъка, естествения си цвят и се гордее със себе си, постоянно се гледа в огледалото, тогава най -вероятно е уверена в себе си и е в състояние да овладее всеки ситуация, която може да се случи в живота й.

Ако една дама редовно променя цвета на косата си, боядисва се в един или друг тон, „греши“ по външния си вид, тогава е очевидно, че изпитва някакъв дискомфорт, може би дори изпитва стрес, е в противоречие с нейната същност. Всъщност това се проявява в отношението й към собствения й външен вид.

Разбира се, една жена може да промени нюанса на косата си и да направи прическа под въздействието на фактори на околната среда, например, ако иска да привлече вниманието на определен мъж, да му угоди или по някакъв начин да излезе от обичайната рутина. В крайна сметка доста често, когато човек преживява повратна точка, се наблюдават промени в живота и има желание да се отърве от негативизма и да започне всичко „от нулата“, той променя имиджа си - пребоядисва, купува нови дрехи и други подобни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Учени с важно разкритие: Ето защо може да е оглушал Бетховен

Защо не е препоръчително да ядете извара за вечеря?

Какво стои зад мистерията с гробницата на първия китайски император? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще се чудят за рецептата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com