Дали сте сред тях: 6-те зодии, които рядко стигат до развод

18633
Дали сте сред тях: 6-те зодии, които рядко стигат до развод
Снимка: iStock

В наши дни статистиките стават все по-притеснителни и сочат, че голям процент от съпрузите се развеждат. Разбира се, не можем да виним само модерното време, макар че изкушенията са безброй, а моралът - в дефицит. И все пак има хора, които запазват лоялността и принципите си доживот и държат на човека, когото са избрали за свой партньор. Според астролозите представители на няколко зодиакални знака имат склонността да задържат стабилно семейството си.

6-те зодии, които се развеждат най-рядко

Телец

Телците са сред най-стабилните знаци във всяко отношение. Те се опитват да запазят хармония и спокойствие, търпеливи са, имат изградени ценности и ги следват неотлъчно. Когато открият човека, когото истински обичат, се борят докрай за щастието им заедно. Такива съдбовни действия като развода биха предприели само ако нещата излязат наистина извън контрол, което пък не позволяват да се случи.

Тези зодиакални двойки най-често стигат до развод

Скорпион

Представителите на този знак са изключително лоялни и когато открият човека за себе си - изграждат дълбока и здрава връзка, без лъжи, интриги и предателства. Когато са обвързани сериозно, Скорпионите правят всичко по силите си и дават цялата си енергия за хармонията и просъществуването на здрава и стабилна връзка. Единственото нещо, което би ги подтикнало към развод, без дори да се замислят, е разбира се, предателството от страна на любимия човек.

Дева

Колкото и критични да са Девите, когато се влюбят истински, техният характер придобива малко по-мек облик. Те забравят донякъде за перфекционизма си и се отдават на любовното чувство такова, каквото е. Положителната черта при тях е, че когато има някаква повреда, те се опитват да я поправят, а не веднага да я захвърлят.

Развод или раздяла - това са зодиите, които ще имат проблеми в любовта в края на октомври

Козирог

Представителите на този знак обичат успехите и логично, мразят да се провалят. Именно затова влагат всички усилия за семейното щастие и е почти невъзможно при тях да се стигне до развод. Лоялни са и градят връзката си на основата на уважение и искреност. Не дават никакви поводи на половинката си за ревност или пък дразги.

Рак

Раците са известни като хората, които най-много държат на семейното огнище. И това е напълно вярно. За тях хармонията в семейството е най-ценна. Те поставят любимия си човек пред всичко останало.

Везни

Представителите на този знак са последни в класацията, но техният стремеж към хармония и баланс в живота също не би позволил да се достига до сериозни семейни кавги и развод. Те вярват в любовта и се мотивират от нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com