Deep Purple и руски рок легенди ще забият в Каварна

33997
Deep Purple и руски рок легенди ще забият в Каварна

И тази година Kavarna Rock ще обедини почитателите на тежката музика, като освен Deep Purple, на сцената ще излязат още седем групи с утвърдено име в историята на рока, съобщи БГНЕС.

На 1-ви юни почитателите на хеви-метъла ще имат удоволствието да видят на сцената "Ария", известни като "Източният Айрън мейдън". На 2-ри юни се очаква още едно незабравимо руско изпълнение, този път в лицето на пънк-рок група "АЛИСА", чието мото е: "Не на войната! Правете рок-н-рол!". Рокаджиите ще зарадват публиката с песни от новия си албум "Саботаж", като разбира се, няма да пропуснат да изсвирят и най-запомнящите се парчета.

Deep Purple ще представят новия си албум в Каварна

Рок динозаврите от Deep Purple ще забият на фестивала Kavarna Rock Fest 2013, съобщава БГНЕС. Това ще се случи на 02 юни, само няколко ...

Организаторите на Kavarna Rock не са пропуснали да осигурят и женско присъствие на сцената, канейки Доро Пеш, която без съмнение е най-известната дама в hard and heavy историята. Немската рок звезда е известна и като вокалистка на бандата Warlock, но най-вече нашумява със соловата си кариера. Доро ще зареди рок фестивала с избрани парчета, а организаторите вярват, че ще покаже още веднъж защо е известна като Metal Queen.

Няма да липсват и български рок групи, които да подгряват динозаврите. Kavarna Rock ще включи в събитието небезизвестната група "Черно фередже". До тях ще застанат група "Аналгин". Организаторите все още пазят в тайна кой ще е хедлайнерът на първия ден от фестивала.

Промоционални билети, за двата дни на Kavarna Rock 2013, вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim, на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 31 януари 2013 г., след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60 лева.

Редактор: Пламен Георгиев

Фестивално затъмнение и икономическо забвение

В началото на новата година обикновено сме приключили с често трагичните равносметки за изминалата година и вече кроим грандиозни плано...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com