Dineout - мястото да откриеш и резервираш най-добрите ресторанти

2572
Dineout - мястото да откриеш и резервираш най-добрите ресторанти

Голямото разнообразие от ресторанти понякога прави изборът ни къде да отидем наистина труден. Не можем да открием най-подходящото място за нас, а когато имаме и по-специален повод, задачата става наистина сложна. Имаме нужда от това да избираме бързо и без усилия, да можем да посочим критериите си, да направим резервация и всичко това да става за минути.

Dineout е нова виртуална платформа, с която всичко това е възможно. Повече от година Dineout подбира най-добрите места за хранене в София, Варна, Бургас, Стара Загора и Велико Търново. В сайта и мобилните приложения за iOS и Android присъстват повече от 100 ресторанта, които могат да бъдат резервирани бързо и по всяко време. Подробните профили с оценки от други гости, информацията за свободни места, актуалните менюта и многото снимки, правят лесен изборът на ресторант за всеки повод.

Най-красивите ресторанти в света

  Ще ви представим 11 ресторанта, в които обстановката в и около тях е толкова невероятна, че менюто ще бъде последното, за което...

Мобилното приложение улеснява намирането на ресторант, правенето на резервация, управлението на резервации и достъпа до личен профил.

Приложението ще ни даде възможност да открием нови места из града, които са сгушени в ъглите на малките улички. Ще се влюбим в най-малките ресторанти, в които да прекарваме спокойно съботните си вечери с любимия човек. Освен удоволствието от храната и разходката, Dineout ще възнагради откривателския дух със спечелени точки от всяка резервация, които можеш да размениш за ваучер за отстъпка до 100 лева.

Не на последно място е важно да отбележим, че използването на онлайн платформата Dineout е напълно безплатно! Затова побързайте да се запознаете с нея, апетитът идва с резервацията!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com