Дневен хороскоп за 10 декември

15564
Дневен хороскоп за 10 декември
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Овен

Тази събота бъдете внимателни и търпеливи с любимия ви човек. От това зависи много, а именно в каква атмосфера ще прекарате предстоящите празници. Припомняйте си го по-често.

Телец

Тази събота е ден за разпускане. Това означава да забравите, че свободният ви ден е за чистене или подреждане – нищо подобно. Вечерта бъдете внимателни, ако ще готвите.

Близнаци

Денят предразполага към споделяне на много тайни. Щом сте преценили, че може да кажете това, което ви е на сърцето – действайте. Няма защо да съжалявате после щом сте били себе си.

Рак

Тази събота някой може да се опита да си поиграе с нервите ви. Не позволявайте да се ядосвате за глупости. Вие сте над тях. Отидете на театър.

Лъв

Денят ще ви предложи прекалено много теми за размисъл. Сега не е важно кого ще възмутите или не. Имате нужда да бъдете по-свободни и откровени в изказа си.

Дева

Денят ще ви предложи интересни занимания и трябва да изберете онова, което ви носи най-голямо удовлетворение. Възможно е недоразумение с половинката ви. Не му позволявайте да ви развали деня.

Везни

Денят ще бъде зареден с толкова енергия, че ще се чудите къде да я денете. Може да използвате енергията си за творчество. Опитайте се да направите подаръци за предстоящите празници.

Скорпион

Денят е толкова добър, колкото си го направите. Преди да си изпиете кафето не говорете с никого. След това вместо „Добро утро“ може да кажете: „Обичам те!“

Стрелец

Денят ще ви предложи интересни занимания, свързани с вашето лично израстване. Ако сте оставили нещо не си мислете, че е безвъзвратно загубено. Напълно възможно е да си го върнете.

Козирог

Денят може да постави пред вас неразрешима задача. Ако опитате да откриете всички начини за търсене на решение и никой от тях не проработи значи изходът ще дойде от само себе си. Само трябва да изчакате.

Водолей

4-те зодии, в които всички са влюбени

Е, има едни такива чаровници, които не оставят шанс на другите. Те винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са...

Денят ще ви затрупа с работа, но няма как - трябва да я отметнете. Всички усилия ще бъдат компенсирани. Ще имате своето свободно време, когато най-малко очаквате.

Риби

Тази събота ще съчетаете толкова много дейности, че вечерта ще имате пълното право да се гордеете със себе си. Само не очаквайте от другите да бъдат на ваша вълна. Вашето вдъхновение си е само ваше.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Какво може да предизвика отвращение към месото?

Съпругата ми се оказа мъж: Младоженец с ужасяващо разкритие след 12 дни брак (ВИДЕО)

Как никога да не закъснявате: 8 прости съвета, които вършат чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com