Дневен хороскоп за 10 юли

16990
Дневен хороскоп за 10 юли
Снимка: Getty Images/Guliver

Овен

През този ден не се колебайте да поемете риск, особено ако отговаряте само за себе си и ако е свързан с промени в личния ви живот. Ако сега не се решите ще съжалявате, че не сте се решили. Длъжни сте да опитате всички варианти.

Телец

Този понеделник може да сте сигурни, че това, което ви поднесат събитията ще е именно това, от което имате нужда. Вие може да сте на друго мнение, но не винаги сме наясно относно това, кое е най-доброто за нас.

Близнаци

Първият ден от седмицата бележи начало на нов период за вас. Не се колебайте да се захванете с всичко ново, което ви се изпречи на пътя или в мислите ви. Ограничете се от влиянието на онези.

Рак

Това е ден, в който трябва да започнете сериозно преосмисляне на душевния ви свят. Използвайте топлите дни, за да ангажирате съзнанието и с напълно нови дейности и нови хора.

Лъв

Това е ден, в който трябва да започнете да мислите изключително и само за себе си. Престанете да се раздавате, в противен случай от вас няма да остане много...

Дева

Още от сутринта си наложете желязна дисциплина. Тя ще ви е нужна, както в личния живот, така и в работата. В служебно отношение ще се открие възможност да се издигнете на по-високо ниво.

Везни

Понеделник няма да ви пожали още от сутринта. От вас зависи как ще възприете случващото се. Обърнете внимание на положителните последици от всичко, което се случва и ще бъдете печеливши.

Скорпион

Това е ден, в който ще ви е трудно да решите какви точно да бъдете. Погледите са обърнати към вас само вие може да  прецените в коя светлина да се представите.

Стрелец

Спазвайте правилата, както никога досега. Действията ви се гледат под лупа. Надминете себе си и покажете, че сте сериозна и отоворна личност.

Козирог

Какъв КЪСМЕТ имаш според деня си на раждане?

Вижте какъв късмет имате в живота според деня ви на раждане. 1. Понеделник - вашият най-голям късмет в живота е вашата половинка, която...

През този ден ще си дадете сметка, че не сте си взели някои поуки и се чудите защо нещата в живота ви се повтарят. Направете подробен анализ на случващото се, на себе си, на мислите и желанията ви.

Водолей

Започнете деня със здравословна закуска  и умерено физическо натоварване. Не подценявайте силата на слънцето. Ако получите обрив се обърнете към специалист и спазвайте стриктно предписанията му.

Риби

Това е ден за примирение. Бунтът ви срещу статуквото само ще удължи „агонията“ ви. Погрижете се за духовното си развитие. Прекарайте повече време насаме със себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com