X
 
 

Дневен хороскоп за 11 февруари

20185 0
Дневен хороскоп за 11 февруари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Днес може да научите интересна информация. Не бързайте да мислите как да я използвате. Може би просто трябва да я подминете.

Телец

Този вторник е добър ден за вложения. Не се изкушавайте да харчите. Ако сега проявите воля ще можете да спечелите много повече. 

Близнаци 

Този вторник не бъдете прекалено припряни. Сега е ден, в който да проявите търпение и мъдрост. Опитайте се да се погледнете отстрани.

Рак

Този вторник не бъдете прекалено подозрителни. Ако имате за какво да съжалявате помислете за качествен реванш. Голите думи няма да ви помогнат. 

Лъв

5-те зодии, които ще ЗАБОГАТЕЯТ през февруари

Вторият месец на годината е подготвил приятни изненади за част от представителите на зодиака, които са свързани с финансови успехи. Пре...

Този вторник пред вас ще просветне. Бъдете по-оптимистични и добронамерени. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда.

Дева

Днес ще може да разчитате на повече от едно приятелско рамо. Това е чудесно и важно, но внимавайте да не ви стане навик. 

Везни

Този вторник бъдете готови за битка. Победата ви е в кърпа вързана, но все пак не разчитайте само на късмета си и на слабостта на противника.

Животът на всяка от 12-те зодии ще се промени през 2020 г. Ето как…

Всички сме изключително любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2020 година, за която всички имаме своите план...

Скорпион

Каквото и да направите днес, то ще се обърне срещу вас. Помислете добре дали да не изберете примирието пред позорната загуба.

Стрелец

Този вторник ще може да се реванширате за ваша стара постъпка. Бъдете щедри, както никога досега - другата страна го заслужава.

Козирог

3-те зодии, за които 2020г. ще е най-щастливата в живота им

Всичко хубаво в живота се случва точно тогава, когато вече си загубил вяра. Сякаш, за да ти напомни, че всичко е възможно. Това са ...

Този вторник не се скъпете на комплименти. Имате да изтривате доста неприятни думи. Хубавото е, че бързо ще свикнете и ще ви хареса. 

Водолей

Този вторник е много вероятно да сте забравили, че сте дали обещание. Ще може да се измъкнете от ситуацията, но ще трябва да се доказвате известно време. 

Риби 

Този вторник не казвайте голяма дума. Сега вашата задача е да слушате и да мислите - бавно, но продуктивно. Има време за действия.

Actualno.com

Етикети: