Дневен хороскоп за 11 юли

9809
Дневен хороскоп за 11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник прекалено силните ви емоции може да попречат на трезвата ви преценка. Както за деня, така и по принцип в живота ще ви е много по-лесно ако не приемате всичко толкова вътрешно.

Телец

Съветът за деня е да бъдете естествени. Изберете истинския си образ, какъвто и да е той пред суетата. Общуването с „изкуствени“ хора няма да ви донесе нищо добро, а и не са ви нужни.

Близнаци

В момента се намирате на кръстопът. Решението, което ви предстои да вземете засяга не само вас. Не забравяйте за интересите на другите, преди да направите решаващата крачка.

Рак

Понеделникът си е понеделник. Очаквайте много задачи за изпълнение. Това, което може да ви попречи са „добронамерените“ съветници. Отклонете вежливо предложенията за помощ.

Лъв

Този понеделник ще ви е трудно. Много трудно. За да си улесните живота се опитайте да свършите всичко важно през първата част на деня, за да може после да се отпуснете и да си представите, че сте на морето.

Дева

Днес ще трябва да изпълните дадено преди време обещание. Ако сте забравили направете всичко възможно да не ви проличи и се заемете незабавно с изпълнението му. Ако не се притеснявате ще го изпълните блестящо.

Везни

От днес някои въпроси няма да търпят отлагане. Промените вече са нетърпеливи, ще очакват решението ви. Ако протакате съвсем скоро ще предизвикате сами събитията, но ще ви е много по-трудно.

Скорпион

Дневен хороскоп за 10 юли

Овен Прекарайте този ден сякаш е последният в живота ви. Това, разбира се, не е така, но имате право да си угодите за всичко, което с...

Прекарайте този ден в усамотение. Многото хора ще ви уморят психически и ще разпилеят силите ви. Тълпите може да застрашат и физическото ви здраве, така че движете се самостоятелно.

Стрелец

Денят, макар и работен, ще ви предложи много изкушения. Като се започне от нечий поглед на работното място и се свърши до веселие през нощта. Всичко това е чудесно, само не забравяйте, че носите отговорност за постъпките си.

Козирог

Денят ще ви предложи поводи за гордост. Въпросът е как ще ги възприемете. Най-добре махнете с ръка и продължете напред. Така ще е най-достойно.

Дневен хороскоп за 8 юли

Овен Ако искате да постигнете своето пазете тишина. Не споделяйте идеите си и тихомълком действайте по пътя към целта си. Следобед мож...

Водолей

Денят ще бележи ново начало за вас. Помнете, че важен е пътят, а не целта. Обръщайте внимание на спътниците си и случващото се около вас. Така ще постигнете върха си неусетно.

Риби

През този ден ще сте способни да сътворите чудеса. Само да поискате. Само да помръднете ръката си. Само това ще ви бъде най-трудно, за да започне чудото да става.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com