Дневен хороскоп за 11 юли

24117
Дневен хороскоп за 11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден половинката ви може да ви се стори прекалено критична към вас. Отнесете спокойно към думите, изслушайте всичко и накрая попитайте какво точно се иска от вас.

Телец

През този ден ще бъдете изключително търсени. Не се изкушавайте да огреете навсякъде. Така само ще разпилеете енергията си. Дайте вниманието си само на хора, които харесвате.

Близнаци

През този ден не се оставяйте на ревността. Вероятно половинката ви е интересен и харесван човек, нали затова сте го избрали. Имайте повече доверие на партньора си.

Рак

Хората до нас не са длъжни да ни забавляват непрекъснато. Днес ще ви е скучно и ще търсите разнообразие от страна на партньора ви, но той няма да е в настроение за шеги. Не правете от мухата слон.

Лъв

Седмичен хороскоп за 10-16 юли

 Овен През тази седмица ви очаква непланирано пътуване зад граница. Последиците може да са решаващи за живота ви в положителен с...

Денят не е подходящ за срещи, но ако сте решили да излизате нека това бъде по-късно вечерта. Не се впечатлявайте прекалено от хора, с които сте се запознали наскоро. Бъдете предпазливи.

Дева

През този ден няма да сте наясно със желанията си. Не очаквайте от човека от вас да гадае. Така може да го измъчите и да посеете сериозни съмнения в него относно сериозността на намеренията ви.

Везни

Колкото и да ви се иска нещата не винаги се получават по сценарий. Хубавото е, че непредвидените случки често са по-добри от това, което сме рисували във фантазиите си. Насладете се на нещата такива, каквито са.

Най-голямата грешка в живота на всяка ЗОДИЯ

Всяка зодия има своята слабост и своите грешки, които винаги повтаря. Понякога се учим от горчивия опит, а друг път забравяме за него и...

Скорпион

Днес не се водете от съжаление и съчувствие. Тези чувства често ни водят в грешна посока. Дайте време на човека до себе си, но поставете някакви граници.

Стрелец

Нищо на този свят не е случайно. Възможно е да срещнете някого, който да преобърне живота ви. Оставете нещата да се случват, не форсирайте събитията.

Козирог

Зодията, която ще се сгоди през АВГУСТ

Има една зодия, за която е много вероятно да се сгоди през месец август. По всичко личи, че любовта е водеща при този знак не само през...

Това е ден, в който активността няма да е силната ви страна. Заложете на рутинни дейности и довършване на дела, в които сте силни. Не започвайте нищо ново.

Водолей

Това, което искаме често не ни се дава под напълно ясна форма. Опитайте се да видите под повърхността, може би там се крие това, което търсите.

Риби

Днес обърнете повече внимание на човека до себе си. Той има нужда от разбирането и подкрепата ви. Не се страхувайте, че може да се раздадете прекалено. Бъдете себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com