Дневен хороскоп за 12 август

17245
Дневен хороскоп за 12 август

Овен

Петък ще бъде ден на знаци и сигнали, изненади, намеци, които е полезно да отбележите за себе си и да се опитате да разгадаете. Не допускайте самочувствието ви да се влоши и си пазете главата във всякакъв смисъл.

Телец

Днес поради небрежност може да пропуснете интересна новина или промяна в отношенията с човек, към когото имате интерес. Следобяд ще е добре да се заемете с физическа работа и с любимите си дела, в което е важен бързият резултат.

Близнаци

Този петък не бързайте и оставете естествения ход на събитията, като обръщате внимание на сигналите, които ги предшестват. Важно е да си дадете сметка за това, което се променя или което ви предлагат други хора.

Рак

През този ден звездите ви  съветват да вземате решения, в които се отказвате от движението в кръг и безполезни цели и фантазии.

Лъв

През този ден е добре да се ограничите в най-важното и и да не позволявайте някой да ви се меси. Освен това бъдете нащрек и да не си създавате допълнителни проблеми.

Дева

През този ден внимавайте за усложняване на неща, за които имате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележим преврат в живота ви. Изслушвайте съветите, дори най-странните и неочакваните.

Везни

Днес обстоятелствата ще отпуснат здравата си хватка и ще ви предоставят повече пространство за дишане. Това не означава да се заемете със следващата задача, а да си отдъхнете подобаващо.

Дневен хороскоп за 11 август

Овен Днес ще успеете да свършите всичко, което сте замислили, но това няма да стане без активното ви участие. Забравете за анализите, ...

Скорпион

През този ден оставете битовите неволи да почакат, занимавайте се със задачите, които ви поставя животът. Ако нещо се развива успешно, не се опитвайте да объркате неговия ход или да ускорявате процеса.

Стрелец

Този петък няма да скучаете. Обстоятелствата може да са интересни, но нееднозначни, и най-добре уточнявайте детайлите и се съветвайте със специалисти. Вярвайте в своята звезда.

Козирог

Дневен хороскоп за 10 август

Овен Днес най-добре за вас ще бъде за останете по-затворени към външния свят. Това не означава да не контактувате с никого особено ако...

Днес бъдете смели и заразявате околните с оптимизма си. Изобщо да не ви интересува какво ще си помислят другите. Много скоро ще са ви благодарни за ентусиазма ви.

Водолей

Този петък по един странен и неясен начин можете да получите отговор за интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата. Бъдете смели!

Риби

Днес главната ви задача ще бъде да държите под контрол интересите си. Ако се разсейвате, от ръцете ви може да се изплъзне нещо доста важно. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com