Дневен хороскоп за 12 май

10536
Дневен хороскоп за 12 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте момента, защото скоро няма да се появи друг такъв.

Телец

Тази неделя е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите.

Близнаци

Това е момент, в който да помислите за развитието ви. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език.

Рак

Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея я отложете за друг ден.

Лъв

Тази неделя не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко. 

Дева

Тази неделя не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си - нямате сериозна причина да му вярвате.

Везни

Тази неделя е ден, в който да се поглезите. Независимо от мнението на околните имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро.

Скорпион

Тази неделя не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща.

Стрелец

Тази неделя е добър ден за това да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било - било, но не позволявайте да затънете в миналото.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11-12 май

Овен Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл – ще четете между редовете и комуникацията ще е много лесна. Ще постигнет...

Тази неделя посветете на вашето самоусъвършенстване. Няма нищо лошо в това да посветите почивния ден на четене или изучаване на нова материя.

Водолей

Тази неделя споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага - със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни. 

Риби

Тази неделя е добре да приключите всички задачи, които стоят в режим "висящи" от няколко седмици насам. Може и да ги отложите, но с времето ще ви става все по-трудно да ги финализирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...