X
 
 

Дневен хороскоп за 13 декември

39272 0
Дневен хороскоп за 13 декември
Снимка: iStock/Guliver
Овен 

Този петък ще спечелите приятел. Най-интересно ще бъде, че до скоро той е бил ваш конкурент и дори враг. Запазете отношенията си. 

Телец

През този ден ще имате възможността да докажете всичко, което сте претендирали, че може да направите. Действията ви ще бъдат гледани под лупа.

Близнаци

Денят обещава  да е наситен с много задължения и отговорности. Няма да може да се измъкнете от нито едно от тях. Ще ви е нужда сериозна мобилизация.

Рак

През този ден трябва да бъдете умерени и спокойни, но в никакъв случай пасивни. Днес е ден за велики дела, действайте напористо, но тихо.

Лъв

Денят, на пръв поглед, ще бъде обикновен. Това, което направите  днес, обаче ще има своите последици, по-скоро в положителен смисъл, в дългосрочен план.

Дева

Днес това, което не ви харесва ще ви донесе повече полза, заради информацията и опита, които може да почерпите. Наблюдавайте спокойно и мълчаливо, направете своите изводи.

Везни

Днес бъдете внимателни във финансовите си отношения, особено ако са свързани със жена. Не пилейте пари за излишни подаръци.

Това са зодиите с най-чиста душа

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са ...

Скорпион

Днес е ден за намиране на смисъл. Изведнъж ще осъзнаете важно за вас, ще намерите разрешение на проблем или ще откриете изгубена вещ.

Стрелец

Този петък може да ви срещне с голямата ви любов. Привличането може да започне на сексуална основа, но скоро ще разберете и че има нещо повече.

Козирог

Зодиите, които винаги прехвърлят вината върху другите

Има хора, които винаги обвиняват другите. Дори да е очевидно, че вината е в тях, те за нищо на света не биха си признали. Не могат да п...

Днес няма да може да сте в центъра на вниманието. Това, обаче, не означава да стоите със скръстени ръце – напротив. Направеното днес от вас ще изпъкне, но след време.

Водолей

Отдайте вниманието и активността си за решаването на въпрос, свързан със семейството и дома ви. Дори да ви се вижда маловажен проблемът изисква незабавни действия.

Риби

Този петък се отървете от психическото натоварване. Много е важно да бъдете в мир със себе си. Не позволявайте на никой да наруши комфорта ви. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...