Дневен хороскоп за 16 април

7760
Дневен хороскоп за 16 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник ще ви дари с моменти на лично щастие и споделеност. Това ще е един от онези дни, към който като се връщате ще ви дава сили и надежда през годините.

Телец

Тъй като ще сте изключително бодри много от нещата, с които ще се заемете днес ще бъдат доведени до край. Рискувате обаче да вземете предварителни решения, които в бъдеще може да се нуждаят от преразглеждане.

Близнаци

През този ден няма да имате възможност да контролирате нещата. Когато емоциите във вас се уталожат ще може да направите съответните изводи. Най-важното обаче е да бъдете готови за истински промени.

Рак 

Това е ден, в който трябва да действате разумно и без излишни емоции. Със сигурност ще има момент, в който ще може да изразите и тях, но не и днес.

Лъв

Eто как различните зодии преживяват раздялата

Разделите са трудно нещо, което всеки човек преживява по различен начин. Някои се затварят в себе си и плачат с дни, други си дават сам...

Този понеделник е много важно да си наложите да сте в добро настроение.  Ако не ви идва отвътре прибегнете до помощта на любимата ви песен или се обадете на приятел.

Дева

През този ден рискувате да пропуснете момента, в който да спрете. Най-добре прекъснете играта отрано. Опитайте се да се успокоите и да си представите, че сте на мястото на другия.

Везни

Този ден може да ви донесе повече моменти от миналото, от колкото искате да си спомните. Каквото и да се сетите то е част от вашия живот и няма за какво да съжалявате особено ако сте си взели поука.

5 причини да посетите Южна Африка

Опитвате се да решите къде да бъде следващата ваканция, която да помните дълго време? Спрете с търсенето, защото отговора вече е тук: Ю...

Скорпион

Още сутринта ще получите интересна информация. Дадена грешка може да се превърне в интересно събитие, което да повлече след себе си други. Мислете преди всичко за себе си и бъдете предпазливи.

Стрелец

Очаква ви ново начало. Разделили сте се с някои мечти, но нека това не ви натъжава прекалено. Имате нужда от почивка и спокойствие. Вземете си отпуска.

Козирог

Ето как щастливите хора харчат парите си

Чудите се как някои хора са винаги щастливи, спокойни и в добро настроение? И в същото време, те сякаш никога не изпадат в ситуация, в ...

Този понеделник Съдбата ще се погрижи да имате достатъчно предизвикателства, за да не ви е скучно. Не се съмнявайте в способностите си. Дори да не сте се подготвили – импровизирайте.

Водолей

Този понеделник изведете на преден план грижата за духа, но и за тялото. Опитайте се това да стане първият ден, в който имате време за сутрешна гимнастика. Направете всичко възможно, за да го превърнете в навик.

Риби

През този ден е добре погледът ви да е насочен към вас. Желанията, които напират не могат да чакат повече. Обсъдете плановете си с партньора ви, за да няма неприятни изненади.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 април /валутен калкулатор/

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com