Дневен хороскоп за 17 февруари

9455
Дневен хороскоп за 17 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта не се колебайте да започнете на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата.

Телец

Тази събота можете да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето.

Близнаци

Тази събота ще сте от малкото, на които им се работи. Към обяд може да сте прекалено уморени. Затова си дайте почивка по-рано от обикновено.

Рак

Тази събота бъдете готови за изненадващо пътуване. Вземете само най-необходимото и не се претрупвайте с излишни вещи. Не се притеснявайте, че ще пропуснете нещо. Важни са впечатленията.

Лъв

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-16 февруари

Овен За някои от обвързаните представители на зодията предстои пътуване, което не е изключено да е и подаръкът ви за Свети Валентин. ...

Тази събота е задължително да спазите всяко едно правило и няма как да използвате своите собствени идеи, за да се справите с предстоящото.

Дева

Тази събота ще е един непредвидим ден. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори, но вие, естествено ще се справите.

Везни

Тази събота всички погледи ще са насочени към вас. Ще привличате всякакви личности и някои от тях ще са ви неприятни и досадни, но не бързайте с крайното мнение.

Това различните зодии НИКОГА няма да си признаят

Някои истини не искаме да признаем дори пред себе си, просто защото са неприятни, карат ни да се чувстваме уязвими и е ...

Скорпион

Тази събота е ден за спазване на уговорки. Сега имате да изпълнявате много обещания. И вече няма за кога да отлагате каквото и да било.

Стрелец

Тази събота ще имате толкова много ангажименти, че изобщо няма да ви е до оплакване. Всъщност натоварването ще ви хареса, а вечерта ще се чувствате като истински герои.

Козирог

Годишен хороскоп за 2018 година - Дева

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и ж...

Тази събота не се натоварвайте прекалено с каквато и да било работа. Сега е моментът да си угаждате повече без това да има каквито и да било последици за съвестта ви.

Водолей

Тази събота е ден, в който трябва да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си навици, които до сега не са ви дали нищо добро.

Риби

Тази събота започнете с пожелание за щастие и късмет. После се усмихнете и само чакайте какво ще се случи. Не преставайте да вярвате в добрия развой на нещата дори за миг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com