Дневен хороскоп за 18 юли

17498
Дневен хороскоп за 18 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Всички действия и процедури, насочени към подобряване на външния ви вид днес ще бъдат изключително успешни. Не се колебайте да внесете по-сериозна промяна в имиджа ви. Ще се чудите как не сте се решили до сега.

Телец

Сега е моментът да кажете: „Стоп“ на нещо, с което вече не може да правите компромиси. Категорично сте решили, че не го искате и минута повече в живота си –действайте!

Близнаци

През този ден ви очаква полагането на началото на едно истинско и силно приятелство. Връзката може да прерасне и в изключително доходоносен и успешен бизнес.

Рак

Животът често поднася изненади, а те със сигурност не са очаквани, колкото и да са били предвидими. Приемете спокойно случващото се и не се колебайте да приемете новото с отворени обятия.

Лъв

Седмичен хороскоп за 17-23 юли

Овен През тази седмица се пригответе да запретнете ръкави. Работата ще е много и може да се наложи да оставате и след работно време ил...

Не бъдете прекалено строги към околните. Вие имате нужда от почивка и сами не си я давате- нещо, за което другите не са ви виновни.

Дева

Сега не е моментът за търсене на нова работа или квартира. Изживейте лятото и тогава му мислете. Точното време само ще ви подскаже кога трябва да действате.

Везни

Опитайте се да се поставите на мястото на другите. Ситуацията не е от лесните, но коя е. Изберете ролята на наблюдател, но изказвайте мнение, само ако то бъде искано от вас.

2-те зодии, на които им е отредена само ЕДНА голяма любов

Това са зодиите, на които им е писано да имат само една голяма любов. Не за всички е така, разбира се. Мнозина от нас са се влюбвали ня...

Скорпион

Днес не се ограничавайте в желанията си. Ако имате нужда да заминете сега и веднага, просто вземете най-необходимото за пътуването. Не сте длъжни да давате обяснения на никого.

Стрелец

През този ден ви очакват изненади и подаръци. Може би ще ви е трудно да реагирате веднага с благодарност, но поне до края на деня не забравяйте да го направите.

Козирог

Как зодиите се справят с проблемите

Овенът разрешава проблема. Всеки проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо. Телецът се справя с бедата и веднага разказва на всички. За...

Днес обърнете внимание на необикновените неща около вас. Именно в тях ще се крие тайната на това да се разсеете от рутината и да вкарате свежа струя въздух в ежедневието си. Не подценявайте нищо.

Водолей

Колкото и да ви е странно добрите неща може да се случват най-неочаквано и да са адресирани именно към вас. Приемете даровете с чисто сърце и не забравяйте да отвърнете със същото.

Риби

Господ често се смее на плановете, които си правим, така че оставете нещата просто да се случват. Много вероятно е да се събудите с неочаквано свежи идеи в главата си и да се почувствате коренно променени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com