Дневен хороскоп за 2 август

16958
Дневен хороскоп за 2 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако нещо не ви устройва – променете го. Губенето на ценно време и енергия в обсъждането на това как нещо не е както трябва не е ефективно действие.

Телец

Бъдете по-самоуверени през днешния ден. Не се колебайте да откажете предложение, ако противоречи на убежденията, колкото и примамливо да ви звучи.

Близнаци

Днес ще действате със скоростта на светлината. Това предполага повишаване на риска от грешки. Оставете си време, за да проверите дали не сте сбъркали някъде.

Рак

Големите промени в живота не стават без жертви, но и нищо не е толкова страшно, колкото изглежда в дадения момент. Имате много повече ресурси, от колкото предполагате.

Лъв

3-те зодии, които ще получат НОВИНА през август

Най-горещият летен месец ще ни донесе и много горещи емоции. Зодиите ще има с какво да запомнят края на това лято. Ето кои са зодиите, ...

Бъдете сигурни, че добрите ви намерения ще бъдат оценени. Не правете сметка на действията си. Водете се от сърцето си. Отплатата няма да се забави.

Дева

Погледнете ситуацията с погледа на страничен човек. Само така ще можете да вземете най-правилното решение. Не се колебайте да признаете пропуските си.

Везни

Сега е моментът да настоявате за желаните промени във връзката ви. Не правете големи компромиси с намеренията си, защото по-късно ще съжалявате.

Ангел или дявол си според ЗОДИЯТА си?

Към коя група спада твоята зодия? От добрите или от лошите си. Можеш да видиш в следващите няколко реда:АНГЕЛИ: Това са зодиите с добр...

Скорпион

Тази сряда ще срещнете поддръжници на идеите ви. Бъдете спокойни, че предложенията ви ще се радват на успех и действайте с повече размах.

Стрелец

През този ден искреността ще е най-ценното ви качество. Ако се опитате да лавирате отсрещната страна ще разбере и може да опорочите важни за вас отношения.

Козирог

Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август

Овен През тази седмица насочете усилията си към постигането на личните ви цели, свързани с подобряването на финансовото ви състояние. ...

Очаква ви неочаквана печалба. Използвайте придобитото по най-разумния начин и не забравяйте да споделите част от него с нуждаещ се човек.

Водолей

Днес може да попаднете в плен на илюзии, за това се въздържайте от крайни изказвания обобщения. Съвсем скоро ще научите информация, която ще промени картината.

Риби

Разчитайте само на себе си. Сега ситуацията изисква пълна отдаденост от ваша страна. Колкото по-дисциплинирани сте, толкова по-бързо и добре ще се справите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...