Дневен хороскоп за 2 февруари

18549
Дневен хороскоп за 2 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък избягвайте компанията на хора, които не са ви приятни. Днес ще сте изключително чувствителни към всичко, което не ви харесва, така че не си го причинявайте.

Телец

Компромис ще е ключовата дума за деня. Няма как да получите всичко, не и на този етап. Заредете се с търпение за всичко, което се отнася до личния ви живот.

Близнаци

През този ден поставете себе си и личните ви интереси на първо място. Няма как около вас да е добре, ако не се чувствате в свои води. Поглезете се.

Рак

Не позволявайте на напрежението да ви притиска. Намерете време да се усамотите на тихо място, за да подредите мислите в главата си, но не пренебрегвайте близките си хора.

Лъв

Сега имате пълното право да се оставите на чувствата ви да ви водят. Починете си от правилата и ограниченията и преминете границите в рамките на разумното, разбира се.

Дева

През този ден ще ви е най-приятно да се занимавате с въвеждането на ред и спокойни мероприятия. Контактите ви вечерта може да са емоционални и развоят от една романтична среща няма да е ясен.

Везни

Ще има начини да повлияете върху събитията по ваш вкус, но ще са ви нужни сериозни усилия. Опитайте се да действате незабелязано. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Месечен хороскоп за февруари 2018 г.

Овен Февруари започва обещаващо за представителите на знака Овен. Всичко, каквото сте замислили е добре на свършите в първите десет дн...

Скорпион

Денят предполага сериозни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай. Очаква ви интересно предложение от страна на партньора ви. Прекарайте вечерта в романтична обстановка.

Стрелец

През този ден бъдете верни на убежденията си, но и допуснете, че останалите може да имат своите вярвания, а и правота. В спора се ражда истината, но и често се развалят отношения. Не допускайте второто.

Козирог

Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари

Овен През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни...

Не афиширайте важните ви отношения пред всички, оттеглете се в сянка, ограничете контактите. Сега имате нужда от тишина, спокойствие и време за анализи.

Водолей

Днес ще разберете, че сте изпуснали даден срок. Не бъдете прекалено критични към себе си, но и си вземете поука от пропуска.

Риби

Денят ще изисква повече усилия от ваша страна, за да се съсредоточите. Бъдете сигурни, че работата няма да избяга. Позволете си да помечтаете повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com