Дневен хороскоп за 20 май

5709
Дневен хороскоп за 20 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не залагайте на късмета си. За всичко, което искате да постигнете ще трябва да разчитате на собствените си сили. Това е най-добрият вариант винаги, но все пак се пазете от грешки. Точно сега нямате право да повтаряте стари такива.

Телец

Пътят към ада е постлан с добри намерения. През този ден се замислете дали хората, които са около вас и демонстрират прекрасно отношение към вас, наистина ви желаят доброто или просто се опитват да ви пратят в ада.

Близнаци

През този ден съвсем спокойно може да разчитате на късмета си. Такъв шанс не се случва често, затова не злоупотребявайте.  Не забравяйте да благодарите за шанса.

Рак

Този петък оставете време да отидете на кино, театър или изложба. Душата ви има нужда от храна. Ако нямате такава възможност   - задължително си легнете с книга.

Лъв

Днешният ден може да ви донесе напълно противоположни емоции. Докато се усмихнете ще започнете да се ядосвате и обратно.  За да издържите на този ритъм вечерта не пропускайте да направите нещо, което да ви отпусне – топла вана, йога или медитация.

Дева

Този петък нищо няма да може да помрачи настроението ви. Колкото и някои хора да се опитват да го развалят, те няма да успеят. Най-вероятното нещо, което може да се случи, това е вие да предадете доброто си  настроение на другите.

Везни

Няма да е добре да искате нови възможности преди да сте изчерпали съществуващите. Не че е невъзможно да до направите, но е много вероятно да ви обвинят в ненаситност. Лошото е, че ще са абсолютно прави.

Дневен хороскоп за 19 май

Овен Днес може да ви се стори, че някой предявява прекалено големи претенции към личното ви пространство. Замислете се дали тази част ...

Скорпион

Избягвайте спонтанните и изненадващи решения. Не за друго, а защото е много вероятно те да са изненадващи за самите вас. Внимателно премисляйте възможностите и най-вече взетите от вас решения.

Стрелец

Днес бъдете много внимателни, защото съществува опасност да нарушите, както  душевното си, така и физическото си здраве. Ако се случи нещо такова не обвинявайте другите.

Козирог

Дневен хороскоп за 18 май

Овен Днес ще ви е трудно да разберете партньора ви. Възможно е да нямате достатъчно желание за това. Ако е така тогава не се сърдете о...

Днес ще ви е много трудно в отношенията с околните, поради факта, че решенията ви ще се променят непрекъснато. Опитайте се да бъдете последователни и точни, за да можете да запазите добрите си отношения с другите.

Водолей

Днес ще сте изправени пред възможността да избирате между две напълно противоположни неща. Няма да имате възможност да се измъкнете с обичайното „някъде по средата, така че мислете хубаво преди да изберете.

Риби

Много изненадващо за вас, днес интуицията ви ще откаже да работи. При това положение ще ви се наложи да разчитате на разума си, за да се ориентирате в ситуацията. Не се притеснявайте - ще се справите чудесно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com